Unutulan Tablet Şifresi Kesin Çözüm-Fabrika Ayarlarına Dönme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan orhan82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

orhan82

Aktif Üye
Fabrika ayarlarına biliyorsunuz artık eskisi gibi kolayca gelmiyor, bazı arkadaşlar bakıyorum ki 20 defa 30 defa fabrika ayarlarına geri dön komutunu ver illa bi seferinde geri dönecektir diyo ama böyle uğraşılara ya da servise göndermeye hiç gerek yok.

1. ADIM
- tabletin açma(power) ve ses arttırma tuşlarına birlikte basın. General Mobile yazısını gördüğünüzde elinizi çekin, ekrana aşağıdaki seçenekler gelicektir.
reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition

bu seçeneklerden önce wipe cache partitin'a ses azaltma tuşunu kullanarak gelin ve power tuşuyla okeyleyin. Ekrana yeşil robot altında SİLİNİYOR yazısı gelicek. yaklaşık 2 dakika sonra sistem otomatik olarak kendi kendini başlatacak
2. ADIM
açılan tabletinizi power tuşuna basarak tamamiyle kapatınız(çünkü muhtemelen şifre ekranının silinmediğini göreceksiniz)

3.ADIM
- GENE TABLETİNtabletin açma(power) ve ses arttırma tuşlarına birlikte basın. General Mobile yazısını gördüğünüzde elinizi çekin, ekrana aşağıdaki seçenekler gelicektir.
reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition

bu seçeneklerden şimdi wipe data/factory reset'a ses azaltma tuşunu kullanarak gelin ve power tuşuyla okeyleyin. gelen seçeneklerden Yes - delete all user data yı seçin
8.sırada olması lazım
Ekranda
--Wiping data...
Formatting /data... (yaklaşık 3-4 dakika sadece bu yazı gözükecek)
Formatting /cache... (Yazısı sonradan belirecek ki bu işlem 1. adımı yapmazsanız genelde gelmiyor)
Data wipe complate. (en son bu yazı gelecek ve ekranın en üstüne gene aşağıdaki menü belirecek)

reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition

şimdi reboot system now diyerek sistemimizin fabrika ayarlarına geri döndüğünü görmüş olacaksınız

Re: Unutulan Tablet Şifresi Kesin Çözüm

bunuda denedik orhan hocam olmuyo.ama gariptir şu an elimde 2 tablet var ikisi de olmuyordu şimdi biri oldu diğeri olmuyor.şarjı az bakalım şarj ediyorum tekrar deneyeceğim

şarjı az olsun hocam hiç sorun değil sen şarj kablosunu tak üzerine 1. ve 2. adımı yap olacaktır.
az önce şarjları nerdeyse bitik olan 2 tableti yaptım

allah allah denedik hocam ya demek ki tablette bi pislik var.olmassa garanioye gönderelim.

ilyas33' Alıntı:
allah allah denedik hocam ya demek ki tablette bi pislik var.olmassa garanioye gönderelim.

daha çok saçmalıklar görecez... bu işin ameleliğini yapıyorum ama hala tabletin eğitimde ne işe yaradığını çözemedim

orhan82' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:

daha çok saçmalıklar görecez... bu işin ameleliğini yapıyorum ama hala tabletin eğitimde ne işe yaradığını çözemedim
Çocuklara eğlence oldu daha ne olsun hocam artık dersteyken tabletten daha rahat oyun oynayabilirler..O önündeki ne mi diyeceksin yoksa kaldır önündekini mi..

Sabir gerekiyormus. Yani bi kaç defa tekrarlamak lazimmis. İkisini de sürekli tekrardan sonra aktif ettim

Arkadaşlar aktivasyon sorunu var mı sizde de merkezle güvenli bağlantı sağlanamadı uyarısı geliyor

mtunay' Alıntı:
Arkadaşlar aktivasyon sorunu var mı sizde de merkezle güvenli bağlantı sağlanamadı uyarısı geliyor
Aynı sorun bizim öğretmen tabletinde var.. Kaç gün oldu hala aktivasyonu tamamlamadı.. Aynı sorunu yaşayan varmı yada çözüm hakkında bilgisi olan..?

BBNET
Geri