coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,998 27 Kasım 2015 #1 Unutulan eba KURUM şifresi nasıl öğrenilir?
S selcuklu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 914 27 Kasım 2015 #2 Öğretmen şifresi Mebbis girişi ile tekrar alınabiliyor. Belki aynı yöntem geçerli olur...
er55 Aktif Üye Mesajlar 223 27 Kasım 2015 #3 Öğretmen şifresi Mebbis girişi ile tekrar alınabiliyor ben denemiştim...
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,998 27 Kasım 2015 #4 er55' Alıntı: Öğretmen şifresi Mebbis girişi ile tekrar alınabiliyor ben denemiştim... Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam, benim beceriksizliğime verin. Sanırım ben yapamadım. http://www.eba.gov.tr/ adresindeki MEBBİS girişinden diyorsunuz sanırım. Ama ben yapamadım. Acaba aşama aşama anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
er55' Alıntı: Öğretmen şifresi Mebbis girişi ile tekrar alınabiliyor ben denemiştim... Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam, benim beceriksizliğime verin. Sanırım ben yapamadım. http://www.eba.gov.tr/ adresindeki MEBBİS girişinden diyorsunuz sanırım. Ama ben yapamadım. Acaba aşama aşama anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 27 Kasım 2015 #5 Mebbis girişi dedikden sonra mebbis kullanıcı adı ve şifresini yazıp giriş yapıyorsun, sonraki aşamada Eba Şifresi oluşturma ekranı geliyor.
Mebbis girişi dedikden sonra mebbis kullanıcı adı ve şifresini yazıp giriş yapıyorsun, sonraki aşamada Eba Şifresi oluşturma ekranı geliyor.
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,998 27 Kasım 2015 #6 serdemir' Alıntı: Mebbis girişi dedikden sonra mebbis kullanıcı adı ve şifresini yazıp giriş yapıyorsun, sonraki aşamada Eba Şifresi oluşturma ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla ... O şekilde deneyince hocam; "Kullanıcı Adı Alanına TC Kimlik Numarası Girilmesi Zorunludur." şeklinde uyarı alıyorum.
serdemir' Alıntı: Mebbis girişi dedikden sonra mebbis kullanıcı adı ve şifresini yazıp giriş yapıyorsun, sonraki aşamada Eba Şifresi oluşturma ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla ... O şekilde deneyince hocam; "Kullanıcı Adı Alanına TC Kimlik Numarası Girilmesi Zorunludur." şeklinde uyarı alıyorum.