omd' Alıntı:üniversitelerin organize ettiği bir sempozyum vb ise görevli izinli sayılmanız için istek yapabilirsiniz. Bunun dışındakiler için 10 güne kadar mazeret izni alabilirsiniz. Ekders ücretiniz varsa kesilir izin süresince.
uluslararaası bir şirket sizi çağırıyorsa sıradanlıktan çıkmışsınız demektir bence. ve eminim orada olmanın size katacakları ek dersten kaybedeceğinizden çok fazladır. özel işler için ki bu özel işe girer görevli izinli sayılmazsınız.zodiac' Alıntı:omd' Alıntı:üniversitelerin organize ettiği bir sempozyum vb ise görevli izinli sayılmanız için istek yapabilirsiniz. Bunun dışındakiler için 10 güne kadar mazeret izni alabilirsiniz. Ekders ücretiniz varsa kesilir izin süresince.
Uluslararası bir şirketin düzenlediği üst düzey kişilerin katıldığı bir zirve, ek dersim kesilmeden mazeret izinli sayılamaz mıyım hocam![]()
evrim0626' Alıntı:uluslararaası bir şirket sizi çağırıyorsa sıradanlıktan çıkmışsınız demektir bence. ve eminim orada olmanın size katacakları ek dersten kaybedeceğinizden çok fazladır. özel işler için ki bu özel işe girer görevli izinli sayılmazsınız.zodiac' Alıntı:omd' Alıntı:üniversitelerin organize ettiği bir sempozyum vb ise görevli izinli sayılmanız için istek yapabilirsiniz. Bunun dışındakiler için 10 güne kadar mazeret izni alabilirsiniz. Ekders ücretiniz varsa kesilir izin süresince.
Uluslararası bir şirketin düzenlediği üst düzey kişilerin katıldığı bir zirve, ek dersim kesilmeden mazeret izinli sayılamaz mıyım hocam![]()
suleyman45' Alıntı:Devlet kurumlarıyla ilgili bir çalışma olmadığı için görevli izinli olmaz hocam. Fakat mazeret izni almanıza engel değil.
Zaten o şirketten aldıkları belge de mazeret izni alabilmek için. Resmiyette bir belge lazım sonuçta.
AKADEMİA' Alıntı:
1661' Alıntı:hocam bu sene başında bende bir üniversitede uluslararası bir konferansa katıldım. poster sunumu yaptım. öncesinde davet mektubu gerekiyor.
okuldan izinli sayılabilmen ve yolluk harcırah alabilmen için, sempozyum sonunda katılım belgesi MUHAKKAK olmak zorunda, yoksa il yada ilçe milli eğitim hiç bir ödeme yapmıyor, sorun çıkarabiliyorlar.
ekte MEBin gerekli onaylı yazıları var. sempozyum sonunda okula verdiğim belgelerde bunlarda vardı.
omd' Alıntı:Hocam silsile okuldan başlar![]()