serkanozen1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 7 Nisan 2012 #1 Ultrasurfu kapattıktan sonra internete bağlanamıyorum
hbasdereli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,452 7 Nisan 2012 #2 İnternet seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ ayarları-Proxy Sunucusu seçeneğinde tik var sa kaldırın hocam..
İnternet seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ ayarları-Proxy Sunucusu seçeneğinde tik var sa kaldırın hocam..
rasim535 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 572 7 Nisan 2012 #3 hbasdereli' Alıntı: İnternet seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ ayarları-Proxy Sunucusu seçeneğinde tik var sa kaldırın hocam.. Genişletmek için tıkla ... +1
hbasdereli' Alıntı: İnternet seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ ayarları-Proxy Sunucusu seçeneğinde tik var sa kaldırın hocam.. Genişletmek için tıkla ... +1
serkanozen1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 9 Nisan 2012 #4 Sorunu DNS ayarlarını değiştirerek çözebildim.. Yukarıdaki yazılanları denedim sonuç alamadım. Teşekkürler.
Sorunu DNS ayarlarını değiştirerek çözebildim.. Yukarıdaki yazılanları denedim sonuç alamadım. Teşekkürler.