S sdh Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 348 29 Ekim 2010 #1 arkadaşlar bıktım bu windostan artık ubuntu kullanmak istiyorummm...kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum,kurulum,memnuniyet vs ?
arkadaşlar bıktım bu windostan artık ubuntu kullanmak istiyorummm...kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum,kurulum,memnuniyet vs ?
papakaa Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,059 29 Ekim 2010 #2 cd den çalışan sürümünü dene hocam memnun kalırsın
B birtanyildiz Aktif Üye Mesajlar 134 30 Ekim 2010 #3 Ubuntu kullanıyorum mebbis ve e-okul dışında sıkıntısı yok. Sormak istediğin herşeyi gerek burdan gerekse topluluk kanalından( freenode #ubuntu-tr) sorabilirsin. Emin ol her konuda yardım alabilirsin.
Ubuntu kullanıyorum mebbis ve e-okul dışında sıkıntısı yok. Sormak istediğin herşeyi gerek burdan gerekse topluluk kanalından( freenode #ubuntu-tr) sorabilirsin. Emin ol her konuda yardım alabilirsin.
dilsever Üye Mesajlar 28 9 Kasım 2010 #4 Ubuntu Ben de 13 aydır Ubuntu kullanıyorum. e-okul dışında bir sorun yok. Gerçekten Ubuntu harika...
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,838 6 Aralık 2010 #5 sadece türkçeleştirmesi tam değil onun dışında bir sorun yok çok hızlı bence 20 ocağa kadar bekle pardus kullan
sadece türkçeleştirmesi tam değil onun dışında bir sorun yok çok hızlı bence 20 ocağa kadar bekle pardus kullan