M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 841 19 Aralık 2014 #1 tabletlerde yeniden fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde uçak modu kayboldu ayarlardan verileri sil pasif konumda yeni kullanıcı ekleyemiyorum ne yapmam lazım acil
tabletlerde yeniden fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde uçak modu kayboldu ayarlardan verileri sil pasif konumda yeni kullanıcı ekleyemiyorum ne yapmam lazım acil
F furkan4304 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 535 19 Aralık 2014 #2 uygulamalara girin orda ayar depolamasını durdurup temizleyin.kolay gelsin
M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 841 19 Aralık 2014 #3 furkan4304' Alıntı: uygulamalara girin orda ayar depolamasını durdurup temizleyin.kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... çok denedim bunu bi tabletin birinde olmadı
furkan4304' Alıntı: uygulamalara girin orda ayar depolamasını durdurup temizleyin.kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... çok denedim bunu bi tabletin birinde olmadı
M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 841 21 Aralık 2014 #4 çok saolun arkadaşlar cevaplarınız için