Zizu_' Alıntı:ne yaptığımı biliyosam ne olayım![]()
bir oraya giriyorum bir buraya , delürdüm iyicene
sgulkurusu' Alıntı:Zizu_' Alıntı:ne yaptığımı biliyosam ne olayım![]()
bir oraya giriyorum bir buraya , delürdüm iyiceneal benden de o kadar hocam başım döndü valla :?
nazlı hanım bu konularda baya yardımcı oluyor sözleşmeli konusundaki yardımlarını da sözleşmeli olan arkadaşlar hatırlar. Konu ile ilgili dokümanlar yollansa köşesinde bizi bile yazma ihtimali yüksek. Sağolsun bizi kırmadı tagımızı twitledi.bilogt55' Alıntı:ya bu nazlı ılıcakın tweetini çok retweet etmek lazım kadının 300bin takipçisi var, hükümete yakın biri
Aynenthe_korsan' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:Zizu_' Alıntı:ne yaptığımı biliyosam ne olayım![]()
bir oraya giriyorum bir buraya , delürdüm iyiceneal benden de o kadar hocam başım döndü valla :?
Bende bu kervandayım :?
+1905loperselim' Alıntı:tag seçimi yanlış. tt olsa bile kimse bişe anlamaz.
Hocam yapalımda anlamasınlar, anlayacakları bişeyi yaparız sonra... Herkes bisürü şey diyor, TT olunca ergenler meraktan okur, diğerleri ergen muhabbeti dışında bir başlık var diye okur...loperselim' Alıntı:tag seçimi yanlış. tt olsa bile kimse bişe anlamaz.
+1the_korsan' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:Zizu_' Alıntı:ne yaptığımı biliyosam ne olayım![]()
Bende bu kervandayım :?
loperselim' Alıntı:tag seçimi yanlış. tt olsa bile kimse bişe anlamaz.
rumuz19' Alıntı:nazlı hanım bu konularda baya yardımcı oluyor sözleşmeli konusundaki yardımlarını da sözleşmeli olan arkadaşlar hatırlar. Konu ile ilgili dokümanlar yollansa köşesinde bizi bile yazma ihtimali yüksek. Sağolsun bizi kırmadı tagımızı twitledi.bilogt55' Alıntı:ya bu nazlı ılıcakın tweetini çok retweet etmek lazım kadının 300bin takipçisi var, hükümete yakın biri
30 40 da ben attım sıkıldım artık hiç oynamıyo yandaki tt listesi..enestar' Alıntı:sanırım 40 kadar attım.
Az önce baktım da saçmalardan seçmeler olmuş
Hocam zaten TT böyle olunurbilerzen' Alıntı:evet biri yazmış yazıcıya bak deyinde nazlanmayın diye..
dejaaxu' Alıntı:tt lstesine grafiksel olarak nereden bakılıyor.
bilen yok mu?