M musasrt Site Gezgini Mesajlar 31 27 Eylül 2007 #1 herkese merhaba bilgisayarım-n kamerasını çalıştırınca otomatik olarak tv kartı açılıyor sorunu çözemedim yardımcı olun lütfen.
herkese merhaba bilgisayarım-n kamerasını çalıştırınca otomatik olarak tv kartı açılıyor sorunu çözemedim yardımcı olun lütfen.
gececi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 397 27 Eylül 2007 #2 İkiside capture taktiğini kullanır, birincil yakalayıcı tv kartı olmuş, 2.si kamera. Kamerayı kullandığın programda bunu ayarlamalısın...
İkiside capture taktiğini kullanır, birincil yakalayıcı tv kartı olmuş, 2.si kamera. Kamerayı kullandığın programda bunu ayarlamalısın...
B bormut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 7 Ekim 2007 #3 Dostum benimde tv kartı kamera çakışması oluyodu. Format attıktan sonra tv kartını yuvasından çıkardım .kamera kurulumunu yaptım daha sonra tv kartını kurdum şimdi ikiside çok güzel çalışıyo. kamera tv kartının umarım işin görülür..........
Dostum benimde tv kartı kamera çakışması oluyodu. Format attıktan sonra tv kartını yuvasından çıkardım .kamera kurulumunu yaptım daha sonra tv kartını kurdum şimdi ikiside çok güzel çalışıyo. kamera tv kartının umarım işin görülür..........