TV Kanalı, Öğretmen, Kaçırılan Kız (Lütfen Okuyunuz)

Kodla Büyü

formyfriends

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli arkadaşlar, yaklaşık 70 gün önce bir öğretmenin bir kızı, 13 yaşındaki öğrencisini kaçırmasını esefle kınıyorum ve böyle kutsal bir görevi böle kötü bir duruma düşürdüğü içinde lanetliyorum.

Ancak şahsım olarak ilgili sunucunun devamlı öğretmen öğretmen öğretmen demesinden dolayı kendim rahatsız oldum ve ilgili sendikam TES i aradım ve konuyu izah ettim. Şahsın adı var soyadı var her nitelemede neden öğretmen deniyor, her kelime neden öğretmen olarak başlıyor diye vb.

Sendikam bu konuda kendilerine yazı yazdıklarını, bir kaç sefer telefonla görüştüklerini ve bu konu üzerine durduklarını
söyledi. Bizzat şahsım olarak ben kendim, genel sekreterlikle telefonda konuştum. Bu yazıyı sendika ayrımcılığı yapmak için yazmadım sadece bunu paylaşmak için yazdım.

Sayın hcm ben hem tweet attım atv ye hemde rtük e şikayet ettim ama bir sonuç yok gibi... Ama sizde şikayet edebilirsiniz...

Bende RTÜKü aradım hatta facebookta bir grup var üye sayısı epeyce fazla çoğu kişi aramış ancak RTÜK hala yayına yaptırım uygulamadı.

Memlekette öğretmene vurmak serbest. Aynı bakış açısıyla bir akpli yerel yada genel yönetici böyle birşey yapmış olsa ve sunucu her programında akpli şöyle yaptı böyle yaptı demiş olsa o yayın daha 2. gün kaldırılırdı ama öğretmen öğretmen diye sayıklayınca istediğin kadar yayın yap.

ben de anlamadım program meslek isimleri üzerinden dönüyor zaten
öğretmen kızı kaçırdı doktor abisi yardım etti
mühendis arkadaşı aradı

saçmalık diz boyu

Okulumda 3 adet sendika yöneticisi var aynı şeyleri bende onlara söyledim. Siyaseti bırakında gerçek meslek sorunları ile ilgilenin dedim. Siz sadece siyaset yaptığınız için birbirinizi yiyorsunuz dedim. Mesela bu konudan rahatsızsınız demi üçünüzde dedim evet dediler. Neymiş mesleki sorunlara eğilince sendikalar biraraya gelebiliyormuş. Bırakın artık dedim gereksiz işleri işinizi yapın, bozuldu üçüde.

Bu haber özellikle doğuda öğretmenlik yapan bizler için fazlasıyla can sıkıcı oldu. Adamların içinden acaba bizim öğretmenlerde böyle midir diye illaki geçiyordur. Facebook sayfalarım üzerinden bu konuyu gündeme getirip, mesleğimize saygısızlık noktasında bir kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışıyorum.

ben programı arayıp o öğretmen benim diyecektim ama hep meşgul hep meşgul....

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Bu haber özellikle doğuda öğretmenlik yapan bizler için fazlasıyla can sıkıcı oldu. Adamların içinden acaba bizim öğretmenlerde böyle midir diye illaki geçiyordur. Facebook sayfalarım üzerinden bu konuyu gündeme getirip, mesleğimize saygısızlık noktasında bir kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışıyorum.

olay adapazarında gerçekleşmiş hocam doğu ne alaka anlamadım?

köpeğin adamı ısırması haber değildir ama adamın köpeği ısırması haberdir.
Mesela imamın ..surması bir haberdir.
Bence abartılmaması gereken bir konu.
Ayrıca bir sendikanın tutupta bu programı dava etmesi, üstelik bu kadar öğretmenin hakkının gasp edildiği zamanda bu gibi işlerle uğraşması düşündürürcü.
Tamam bu program show programı fakat o ailenin kızının bulunmasına yardım eden bir program.
Allah kimseyi o ailenin durumuna düşürmesin, Allah sabır versin.
Umarım o *erefsiz bulunur, adalete teslim edilir.

Hocam gerçekten çok doğru bir konuyu biradan gündeme getirdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.
Öğretmen böyle yapmış öğretmen söylemiş diye herşeyde öğretmen kelimesini kullaniyorlar. O şerefsiz adamın bir ismi var siz onu neden kullanıyorsunuz ki... Üstelik o sahis bu olayı yaptiginda direk olarak meslekten atilmistir.
Bide artık o programın gerçekten birilerini bulmak amacıyla değilde artık şov amaçlı yaptıklarini düşünüyorum.

BBNET
Geri