U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 8 Ocak 2013 #1 onu bunu bilmem de kızınız doğru yapıyor hocam
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 8 Ocak 2013 #2 Bizim kızda yapıyordu şimdi iki tane laptopum var. :mrgreen:
M melih444 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 290 16 Ocak 2013 #3 ebay da satıcı puanlarına bakın eksi puanı olmayan özellikle Free shipping olanlardan tercih ederseniz net ne kadara geldiği belli olur.
ebay da satıcı puanlarına bakın eksi puanı olmayan özellikle Free shipping olanlardan tercih ederseniz net ne kadara geldiği belli olur.
N NS_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 16 Ocak 2013 #4 resimde rasperry pi b var 512ram hdmi cıkıs 2 usb giriş ses çıkışı mikrofon girişi ethernet portu mevcut.Ben yurtdışından 35$+8$ kargo sipariş verdim kendi smart tv mi kendim yapacağım.Gayet ucuza mal olacak sonucu paylaşırım siparişim gelince.
resimde rasperry pi b var 512ram hdmi cıkıs 2 usb giriş ses çıkışı mikrofon girişi ethernet portu mevcut.Ben yurtdışından 35$+8$ kargo sipariş verdim kendi smart tv mi kendim yapacağım.Gayet ucuza mal olacak sonucu paylaşırım siparişim gelince.
N NS_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 24 Ocak 2013 #5 1 haftada elime ulaştı linux çalışmak için güzel bir board tavsiye ederim.