TV almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz ürünler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmcs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mmcs

Aktif Üye
Televizyon alamayı düşünüyorum arkadaşlar. Yakın zamanda almış olupta tavsiye eden, tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?

LG 42LM640s ve 660S önerecektim ben de.
Recep hocam daha erken davranmış.
Fiyat/Performans olarak süper televizyonlar. Daha yüksek bütçeler ve daha yüksek ekran boyutları için Samsung ve Sony düşünülebilir.

LG 42LM660s güzel aslında samsung üzerinde yoğunlaşmıştım. fikrimi değiştirdiniz :), Tavsiyeler iyi oluyor teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

660s ile 640s arasında magic motion kumanda ve sanırım kasa rengi dışında panel olarak fark yok sanırım ikiside mci 400 mhz. o kumanda yerine 20-30 tl ye bi kablusuz mouse alırsın aynı işin fazlasını yaparsınız.

660s derim. Ayrıca samsunglar genelde 2 gözlük veriyor bunda 4 gözlük. Ayrıca bildiğim kadarıyla samsung bluetooth üzerinde çalıştığı için gözlükler pilli (pil olayı kesin) Ama lg lerinki pili değil sanırım.
Yaklaşık 1 sene önce samsung 32" LCD almışdım d550 sanırım kampanyadan 800 e almışdım. Şimdi 32" 3d 200 hz LED olanları o fiyata düşmüş.. Ey gidi.

receps' Alıntı:
660s ile 640s arasında magic motion kumanda ve sanırım kasa rengi dışında panel olarak fark yok sanırım ikiside mci 400 mhz. o kumanda yerine 20-30 tl ye bi kablusuz mouse alırsın aynı işin fazlasını yaparsınız.
Aynı ürünleri dün gece bende googlede inceleme olarak arattığımda magic motion yanında piksel teknolojisinde de bir fark daha vardı adını hatırlayamıyorum
Bende 46 inc den büyük görüntü kalitesi güzel olan 3d li bir şey arıyorum plazmada olabilir.

samsung es 7000 duruşu ile güzel gözüküyor 30-31 aralık bimeks kampanya yapmıştı fiyatı 2200 + % 20 hediye çeki verdi tabi ankara daki hiç bir şubesinde kalmadı, diğer illerde vardı, 1 hafta öncesine kadar kliksa da 2200 + bonus'a %10 puan veriyordu, ama bir den fiyatlar arttı
yine yıl başı öncesi bimekste yanlış hatırlamıyorsam lg 640s 1700 tl + % 20 hediye çeki vardı.
fiyatlarda bütün firmalar aynı zamanda artış yaptı, bence bilinçli bir şekilde yaptılar. bir kaç haftaya kampanya yapıyoruz diye 100 -200 tl arasında indirim yapabilirler.

47lm660s aldım yılbaşında bimekste indirim vardı.2200 liraya aldım... Şu anki fiyatları biraz yüksek ama.. Geldi kurdum çok memnunum şimdilik... Önerebilirim hocam...

samsung ve LG yi silin aklınızdan.. isterseniz şehrinizdeki yetkili servisi bir ziyaret edin, çok miktarda arızalı samsung ve lg göreceksiniz.. panel arızaları...
ben baya araaştırdım ve Panasonic aldım....

eğer az enerji yakması hesaplanıyorsa kesinlikle samsung, 3d görüntü açısından samsung biraz daha önde lg ye göre. LG avantajları titreşimsiz gözlükler sayesinde 3d film izlerken sorunsuz izleme avantajı sunuyor ayrıca smart özellik olarak lg önde magic motion kumanda sayesinde smartı kullanmak samsunga görer daha kolay zevkli. Bu konuda samsungun önüne geçiyor. 640s önermem magic motion kumanda yok artı çerçeve var. 660s lerde ekran siyah olduğunda görüntüde beyaz ışık geldiği yönünde. TV alırken 10yıl kullanacağınızı düşünerek alın derim. 660s yerine 669 veya 670s alınabilir. Eğer para veririm derseniz Samsung es7000 özellikle 8000 serileri çok güzel ve etkileyici. LG lerde 760s çok hoş bence alacaksanız Bu ikisinden birini alın derim. Ayrıca alırken Tv nizin Lg Distribitör ürünü veya Samsung Türkiye garanti olduğuna dikkat edin, parelel ithalat ve resmi ithalat ürünleri tercih etmeyin. Parelel ithalat ürünleri yetkili ürünlerden ucuzdur bu durumda alacağınız sitede dikkatlice inceleyin

erbaskaya' Alıntı:
samsung ve LG yi silin aklınızdan.. isterseniz şehrinizdeki yetkili servisi bir ziyaret edin, çok miktarda arızalı samsung ve lg göreceksiniz.. panel arızaları...
ben baya araaştırdım ve Panasonic aldım....
samsung ve lg en çok satan tvler türkiyede panosonic satışları çok az normal servislerde görmemeniz

arkadaşlar ben yaklaşık 6 ay inceledim led tvleri şu an depiyasadaki en iyi tv ler samsung s8000, lg 760s ve philips 7 serisi.
bunlar içinde 3d olayında lg önde. sinema teknolojilerinde lg gözlükleri ve sisstemi kullanılıyor. samsung un gözlükleri dijital. ama alınabilecek tv önerisi olarak yukarıda da belirtildiği gibi LG 42LM660S 640s olabilir. ben uygun bir zamanda kalırsa 47lm660 s almayı düşünüyorum.

Hocam ben samsung 7 ve 8 serisi tvleri öneriyorum. Tv alırken özellikle dikkat etmeniz gereken özellik olarak sistem frekansı olması gerektiğini biliyorum. Arkadaşların bahsettiği LG660 serilerd frekans 400 hz, samsungun bu serilerinde ise 800 hz bu iki frekansa sahip tvleri ayrı ayrı izleyin farkı farkedeceksiniz. Teknosanın turuncu indirimlerini takip edin özellikle bu tvlerde 500 TL ye varan indirimler olabiliyor.

Bende 47 lm960v var gayet memnunum. Çzellikle smart tvsi ok güzel bilgisayar kullanmıyorum desem yeridir

BBNET
Geri