Turktelekom Telefon ücretlerine sessizce ZAM Yapmış...[%5]

Kodla Büyü

Tenten

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,568
Pes yani
maaşı zammını almadan cebimdekini aldılar .


.turktelekom.com.tr' Alıntı:
Türk Telekom Telefon Görüşme Ücretleri ve Tarifeleri yeniden düzenlendi

30 Mayıs 2012 itibariyle, tarife ücretleri ve dakika fiyatları revize edilmiştir. Yeni ayarlama ile Ev Avantaj Özgür paket ücreti ve StandartHatt, KlasikHAtt, YazlıkHatt, FiksHatt, SaniyeHatt, StandartHatt MP, KlasikHatt MP, YazlıkHatt MP, Ev Avantaj Akşam paketlerindeki cep telefon arama ücretleri hariç, diğer aramalar ile şehir içi, şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu aramalarının dakika ücretlerine ortalama %5 oranında bir artış yapıldı.

Ev Avantaj paket ücretlerinde 1TL, şehir içi, şehirlerarası, uluslararası 1. kademe ve cep aramalarının dakika ücretlerinde 1 kuruş artış yapıldı.

Müşterilere avantajlı konuşma seçenekleri sunan Sosyal Tarifeler (Köy/GAP/Sosyal) ise fiyatlarında herhangi bir değişik olmadan devam ediyor.

Ev Avantaj Uzun tarifesi ile kullanıcılar, sabit ücret, KDV ve ÖİV dâhil olmak üzere ayda sadece 22,9 TL paket ücreti ödeyerek tüm ev ve iş telefonu aramalarında yalnızca ilk dakika için konuşma ücreti ödeyip 60 dakika bedava konuşma hakkı kazanmaya devam ediyor. Uzun Konuşturan paketinde ilk dakika konuşma ücreti 15 kuruş. Bu şekilde 15 kuruşa 60 dakika konuşma imkânı sağlanmış oluyor. Ayrıca cep telefonları ile 5 dakikası 20 kuruşa görüşebilirler.

Ev Avantaj Akşam tarifesi ile sadece 22,9 TL paket ücreti karşılığında akşam 6’dan sabah 8’e sınırsız şehir içi ve şehirlerarası konuşabilecekler. Ayrıca akşam 6’dan sabah 8’e cep telefonlarıyla 100 dakika ücretsiz görüşebilecekler. Üstelik Cuma akşam 6’dan pazartesi sabah 8’e kadar şehir içi ve şehirlerarası ücretsiz konuşabilirler.

444 aramaları şehir içi yönüne dâhil edilmiştir. Şehir içi yönüne yapılan aramaların paket kapsamında olduğu kampanya ve tarifelerde 444 aramaları da paket kapsamına dâhil edilmiştir. Bilinmeyen numaralar servisi ücretleri aynı kaldı.

Detaylı bilgiye hizmetlerin kendi tarife sayfalarından ve 444 1 444 Müşteri Hizmetleri numarasından ulaşabilirsiniz.
 
Türk telekom bizden alıp Cem Yılmaz reklamlarına veriyor,

TTnet de bizden alıp megabitliye veriyor :p
 
Geri
Üst