Arkadaşlar yeni frekans listesine geçişten dolayı eski frekanslar devre dışı kaldı. Yeni kanal araması yaparak yeni kanallarınıza ulaşabilirsiniz. Birçok kanalın hdsi mevcut. Artık zamanı gelmişti diye düşünüyorum.
Aramanızı manuel yapmak istiyorsanız aşağıdaki adımları gerçekleştirmeniz gerekir; öncelikle eski kanallarınızı silin.
Menüden Kurulum-Uydu Kurulum Bölümüne girip; TP Yaz-Yeni TP bölümüne 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC 3/4 ayarlarını girin. Tp Ara ile kanal aramalarını başlatabilirsiniz. Yeni kanal bulmayı açık yapmazsanız sadece tanıtım kanalı gelecektir.
Fakat bunlarla uğraşmak istemiyorsanız aşağıdaki dosyayı uydu alıcınıza hazır bir şekilde yükleyebilirsiniz. Kanal arama, sıralama vs. ben uğraştım bari siz uğraşmayın diye paylaşıyorum

Hd uydu alıcına göre hazırlanmıştır, hd kanallar baştadır. Uydu alıcısına flash bellek ile sadece kanal listesi-database yüklemesi şeklinde yapmalısınız. Komple yükleme yaparsanız bendeki small_Lemontree arayüzüne sahip olursunuz. Bu arayüz Sizin uydu alıcınız ile uyumlu olmayabilir, denemek size kalmış... Sadece kanal yüklemesi yaparsanız hiçbir problem çıkmayacaktır.
Güzel paylaşım ama bizim uydu bin dosyası ile yüklüyor çözümü var mı?
Hazır kanal listesi eklemek için; Aşağıdaki dosyayı çıkarıp bir flash belleğe yükleyin ve Uydu alıcısına takın. Uydu Alıcısının menüsünde, sistem ayarlarına girip, usb yazılım yükleme bölümünde SADECE KANAL LİSTESİ veya Database şeklinde yükleme yaparak arayüzünü değiştirmeden listenizi uydu alıcısına aktarabilirsiniz.
Eğer Kendiniz bir liste oluşturmak istiyorsanız, Uydu Alıcısının menüsünde, sistem ayarlarına girip, usb'ye yedekleme yapmanız gerekmektedir. Ardından ekteki program ile istediğiniz kanal sıralamasını oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz Kanal Listesini de yine Uydu Alıcısının menüsünde, sistem ayarlarına girip, usb yazılım yükleme bölümünde
SADECE KANAL LİSTESİ veya Database şeklinde yükleme yaparak arayüzünü değiştirmeden listenizi uydu alıcısına aktarabilirsiniz.