Z zuhall Aktif Üye Mesajlar 230 5 Aralık 2012 #1 arkadaşlar turkcell wınn kurmaya çalışıyorum kurmam gereken bilgisayarda hata veriyor diğer başka si bilgisayarda denedim çalışıyor sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor
arkadaşlar turkcell wınn kurmaya çalışıyorum kurmam gereken bilgisayarda hata veriyor diğer başka si bilgisayarda denedim çalışıyor sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor
kaybil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,001 5 Aralık 2012 #2 hocam yüklemeye çalıştığınız işletim sistemi uyumlu olmayabilir, onun için uygun olan driveri indirip yüklemeyi deneyin
hocam yüklemeye çalıştığınız işletim sistemi uyumlu olmayabilir, onun için uygun olan driveri indirip yüklemeyi deneyin
aybr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 652 5 Aralık 2012 #3 hata aldığınız bilisayarda .NET Framework programı olmayabilir veya eski olabilir güncelleyin.
Z zuhall Aktif Üye Mesajlar 230 6 Aralık 2012 #4 arkadaşlar net frAMEWORKU KURDUM ONDANMIŞ ANCK KURDUM WINN ŞİMDİDE MASAÜSTÜNE KISAYOL OLUŞTURUYOR ANCAK AÇMIYOR DAHA ÖNCE HİÇ WINN İLE ÇALIŞMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
arkadaşlar net frAMEWORKU KURDUM ONDANMIŞ ANCK KURDUM WINN ŞİMDİDE MASAÜSTÜNE KISAYOL OLUŞTURUYOR ANCAK AÇMIYOR DAHA ÖNCE HİÇ WINN İLE ÇALIŞMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
aybr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 652 6 Aralık 2012 #5 hocam ben hiç açılmama hatası ile karşılaşmadım en güzeli turkcell 532 m şteri temsilcisini aramak.
ejdeharr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 6 Aralık 2012 #6 forumda aynı sorun daha önce dile getirildi önce bi arama yapın bence.