Hocalarım Turkcell vınn kurduk hocalardan birinin bilgisayarına. Kurulumu sorunsuz yaptım. Turkcell Vınn simgesine tıklayıp programı açınca PIN kodu istedi girdim, kabul etti. Ama açılan pencerede BAĞLAN butonu pasif. Sorun nerde?
Evet hocam 3 adet profil var. Turkcell 3G, Turkcell 3G Statik IP ve Turkcell Internet yazıyor. Dediğiniz gibi Vınn'ı farklı USB girişlerine taktım ama hepsinde de BAĞLAN butonu pasif kaldı. İlgin için sağol hocam.blackpeace123' Alıntı:hocam profil var mı seçmek için eğer varda bağlanmıyorsa cihazı tekrar çıkar tak dene. zaten ben de deli oldum.keşke almasaydım diyorum.
Hocam bahsettiğiniz değer APN ayarlarından girilip *99# gibi bir değier mi? Kullanıcı adı/şifre girişi de var orada, oraya ne yazılıyor? Hatırlasan da beni şu dertten kurtarsanukonar' Alıntı:hocam yeni profil oluşturuyosunuz oluştururken bi değer yazıyosunuz tam hatırlamıyorum. 3 gün önce başıma geldi müşteri hizmetlerini arayarak sorunu çözdüm. tam olarak ne yazdığımı hatırlasam söylerim vınnda yanımda olmadığı için söyleyemiyorum. müşteri hizmetlerini aatın hocam. 444 0 532.
2.yol Bilgisayarınızdan tamamen VINN programını kaldırın.Belgelerimden de silin.Kurulumu tekrar yapın.Fender' Alıntı:NET Framework bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor.Varsa da çalışılırlığını bir gözden geçirin.
evet bende 3 gün önce aramıstm müşteri hizmetlerini bunu dediler bağlandımmorportakal' Alıntı:ayarlardan yeni profil oluşturun yeni profil ismi kısmına bi isim yazarak ileri ye tıklayın, numara kısmına:*99# yazın, APN:mgb yazın tamamdır.