*******TURBOBIT******

Kodla Büyü

untimely

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR TURBOBİT TE BEKELEMEDEN İNDİRMEK İÇİN FARKLI BİR YOL GÖSTERECEK OLAN VAR MI ? GETRIPZIP.PL ADRESİNE LİNK KOPYALASAKTA KISITLAMA VERİYOR ARD ARDA 5 DOSYAYI ANCAK İNDİREBİLDİM. İNTERNETTE PREMİUM BULDUKLARIMIN HEPSİ UÇMUŞ. DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SİTEMİZDE ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM YAPMIŞ BİR ARKADAŞIMIZ C# İLGİLİ AMA ÇOK DOSYA VAR İNDİRMEM İÇİN ? ŞİMDİDEN PAYLAŞIMLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

hocam ayda 10 tl ye alldebrid sistemi var ben çok memnunum her siteden indirme yapabiliyorum

hemen deniyorum hocam teşekkür ederim. peki 3 gün boyunca istediğim dosyaları indirebilecekmiyim. sitede bi arkadaş çok güzel c# paylaşımı yapmış ama bi dünya turbobit link var ?

evet 2 günmüş hocam linki kopyalayıp siteye indirici kısmına yapıştırın sonra idm filan kuruluysa hiç br problem olmadan indiriyor hız limiti filan yok ben 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum

R *******TURBOBIT******

hocam bende şu anda indirebiliyor isterseniz birde real debrid var birde onu deneyin o da deneme üyeliği veriyor

hocam bi arkadaş pm attı teşekkür ediyorum kendisine tekrardan.. sizlerde çok sağolun sorun halloldu.

BBNET
Geri