Tucson mu Qashqai mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayhem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mayhem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir arkadaşım için sıfır Tucson prime plus ile Qashqai skypck arasında kaldık arkadaşlar. Fiyatlar arasında 15k fark var 2385(qashqai) 2400 (tucson). 2 çocuk var ufak. Astradan geçilecek. Ne önerirsiniz. Yakıt çokmu farkeder? Teşekkürler.

Bugün karar verilmesi gerek arkadaşlar aşırı kararsız kaldık. Adaptif hız sabitleme ve 360 kamera ve kablosuz şarj yok tucsonda. Şanzıman ve yakıtta eksileri.
Ama tucson daha üst düzey bi arabaymış gibi geliyor. Daha geniş yaşam alanı ve bagaj. Daha önce kullanan varmı ikisinide tecrübe edebilen?

Not: Tucson açılabilir cam tavanlı. 2. elde tucson daha kıymetli.

Son düzenleme:
Fiyatlar 1 milyon eksik sanki .
Eski Tucson kullanıcısı olarak tercihim belli.

1766052728714.webp

1766052758474.webp

Gemini'nin cevabı..

7dct şanzıman çok yoğun trafikte saçmalıyor kuru kavrama hyundai yokus vs varsa daha da kararsız, qq 1.3 tce termostat devir daim dikkat edin reno mercedes ortak motor cvt daha stabil . Hayırlı olsun .

nissan'ın dünya çapında fabrikalarını kapatmaya gittiğini, küçülmeye gittiğini unutmayın, ama ille de nissan alacam derseniz e power hybrit modellerine bakın derim 1 depoyla 1200 km gören var..
hyundainin benzinlisi çok yakar, dizel ya da hybritine bakın derim..

Bence başka araba bak öğretmenim. Ben Subaru Forester kullanıcısıyım belki de o nedenle başka araba pek beğenmiyorum. Eğer çok fazla boyut farketmezse HRV düşünebilirsin. Honda hibrit teknolojisinde daha iyi.

Bu yaz haziranda babama sıfır Qashqai aldım. 7 bin km kullandım. Arabanın motoru iyi, malzeme kalitesi çok kötü. Tucson genel olarak iyi yalnız son modellerde kronik sıkıntıları var dendi. Bende Honda Hrv aldım eylül de, çok iyi. Açıkcası ikisinide tavsiye etmiyorum.

BENCE Tucson/sportage bir tık daha iyi; bi seçenek daha austral de olabilir qashqai ile motor şanzıman aynı ama bir tık daha kaliteli deniyor.

niye Honda Hrv düşünülmüyor? Ben 2 hafta önce sıfır aldım çok şükür. Yakıt 4/5 litre yakıyor..Hibrit..Arka koltık mesafesi efsane. Konfor görünüş şahane...

e-power çok kronikli ve yeni bir teknoloji; keza hyundai-kia grubunun 1.6 dizelleri de kronklidir-100 bin üzerinde sandık motor değişimine kadar gidiyor iş. AND çetin var youtube da onu takip edin. En azından kroniği bol motorlar-markalar hakkında fikir verir.

nissan'ın dünya çapında fabrikalarını kapatmaya gittiğini, küçülmeye gittiğini unutmayın, ama ille de nissan alacam derseniz e power hybrit modellerine bakın derim 1 depoyla 1200 km gören var..
hyundainin benzinlisi çok yakar, dizel ya da hybritine bakın derim..

Arkadaşım için baktık hocalarım. Tucson güncellenmiş 180 bg de karar kıldık arkadaşlar. Bende dedim başka bakalım ama ben çok baktım bu ikisi arasında kaldım dediği için onun tercihleri arasından sordum. Herkese teşekkür ederim. HRV biraz ufak gibi hocam 2 çocukla daha geniş olsun istedi. Sportage ise daha pahalı geldi.

ilksms
Geri