TUBITAK için proje yazma hk. Acil

Kodla Büyü

sahin_61

Üye
Tubitak için öğrenciler proje geliştirdiler. Başvuru yapacağız ama proje yazma da tıkandım arkadaşlar. Proje yazmak için daha kolay yol bilen ya da yardımcı olabilecek var mı?

evet 2204 çok zor yazılıyor. zaten en az 1 yılınızı ayırın diyorlar. maalesef ortaokul düzeyinin üstünde yazım aşaması var.

2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması:
Son Başvuru Tarihi:
19 Aralık 2025.
Ortaokul öğrencileri ile başvuracağım.

2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması:
Son Başvuru Tarihi:
19 Aralık 2025.
Ortaokul öğrencileri ile başvuracağım.
hocam yeni başlayacaksanız yetişmez. hiç fikrinizi ziyan etmeyin. bu seneden yazmaya başlayın seneye katılın. çünkü yazım aşamasında elenseniz bile aynı fikir ile bir daha başvuramazsınız. ama çoğunu yaptım toparlamak kaldı diyorsanız yardımcı oluruz

H
yapay zekaya yazdırın hocam
Hocam başlangıçta, yapay zekadan yardım aldınız mı diye soru soruyorlar. Benim proje hazır gibi ama tabi ki yapay zekadan yardım aldığım durumlar oldu. Yapan arkadaşlar bu kısmı ne yaptınız? Bu konuda daha tecrübeli kişiler cevap yazarsa sevinirim

Evet arkadaşlar daha tecrübeliler deneyimlerini paylaşsa da faydalansak çok güzel olur, bir proje fikrim var ama çerçeveyi ne kadar genişletmeliyim , uzatıp teknik dil mi kullanmalı daha düz bir anlatım mı olmalı bir de istatistik bilgisi test anket vs şart mı sadece kavramsal düzeyde olsa şans azalıyor mu , bazı şeyleri kafamda oturtamıyorum daha önce bölgeye katılan projeler biraz detay verse öneride bulunsa çok iyi olur

ilksms
Geri