bilisimkml' Alıntı:Buradaki Yedek ifadesi tam olarak ne anlama geliyor ?
togius' Alıntı:bilisimkml' Alıntı:Buradaki Yedek ifadesi tam olarak ne anlama geliyor ?
hocam yaptığınız başvurunun pdf çıktısını veriyor. Çıktı deselerdi daha az kafa karışabilirdi. Yedek dediklerinde sanki sistem çökebilirde aman siz yedeğinizi alın der gibi olmuş. Ben buradan başvuru pdf ini indirip okul müdürünün mail adresine yolladım.
Hocam zaten siz dogru anlamissiniz. Gecen sene bizde yedektik sonra asil olduk. Basvuru durumunuz yedek su anbilisimkml' Alıntı:togius' Alıntı:bilisimkml' Alıntı:Buradaki Yedek ifadesi tam olarak ne anlama geliyor ?
hocam yaptığınız başvurunun pdf çıktısını veriyor. Çıktı deselerdi daha az kafa karışabilirdi. Yedek dediklerinde sanki sistem çökebilirde aman siz yedeğinizi alın der gibi olmuş. Ben buradan başvuru pdf ini indirip okul müdürünün mail adresine yolladım.
Ben sabahtan beri başvuru durumumuz yedek olarak anlıyorum. Nasıl böyle algılayabildiğimi de hiç bilmiyorum şu anda![]()
bilisimkml' Alıntı:Hocam zaten siz dogru anlamissiniz. Gecen sene bizde yedektik sonra asil olduk. Basvuru durumunuz yedek su an
bizde de yedek hocam ben perşembe günü saat 5 gibi başvurmuştum,erdembgo' Alıntı:Bizim başvurumuzda yedek görünüyor. Sadece bizim değil btr olduğum okulun hatta eşimin okulu da yedek. Başvuru durumu asil olan var mı yoksa sistem herkese yedek mi gösteriyor? Bilen varsa cevap verebilir mi?
s_kajmeran' Alıntı:Bizde yedek gözüküyoruz. Bu 3. Yılını genelde hep asıl yazar ve indirmemiz gereken belgeler çıkardı. Başvurular açıldığı 3 ya da 4. Günde basvurmustum oysa.
Birde geçen yıllarda başvuruda hemen 1 hafta sonra belli olurdu durum, bu yıl açıklamak için son başvuru tarihini beklediler.
Neyse mail atalım bakalım. Hayirlisi.
Hocam,
Şu an yedek-asil şeklinde çalışma yapılmadı. Sistemden kaynaklanan bir sorun olsa gerek.
Lütfen ilgili sayfamızı takip edin.
İyi çalışmalar,
eda_tr' Alıntı:Başvuru tarihi geçti. Başvuru ve katılım bilgileri için :
http://bilimiz.tubitak.gov.tr/bilimFuari.htm
Tabi ki hocam bütün okul olarak projeye ve fuara hazırlanıyoruz.Tek branş için değil bu.