TTKB Cevap VAR(neden ders kalktı?)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan runalone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Son zamanlarda takip ettiklerimi doğru anladıysam, bizler ikiye ayrılacağız...
1.kısmımız göreve devam edenler, tabii ders olmadan formatör gibi daha doğrusu teknik eleman gibi...Bunun için şartları düzenlemeye çalışıyorlar diye düşünüyorum...
2.kısmımız ise yani bu görevi yapmak istemeyenler ise diğer derslere geçiş yaptırılacak...resim müzik teknoloji tasarım beden gibi....

"Bilgi teknolojilerinin yaşamımızdaki yoğunluğu, öğrenciler arasında bir seviye farklılığına neden olabilmektedir. Seçmeli dersler öğrencilerin kendilerini eksik gördükleri yada daha da geliştirmek istedikleri alanlarda ders almalarını sağlayan bir uygulamadır"
zaten amaç o seviye farklılıklarını en aza indirmek değilmidir? dersi kaldırınca fark uçuruma dönüşüyor. demekki tüm okullarda öğrenciler kendilerini beden eğitiminden, müzikten vs.. eksik hissediyorlarki bu dersler seçmeli olarak seçiliyor.

Bilgisayar rehber öğretmeni kadrosu çıkmazsa çoook başımız ağrıyacak. Çok da baş ağrıtacağız demek isterdim ama...

Dersi kaldırdıklarını kabul etmiyorlar ne denebilir ki bunlara, bt öğretmenin durumu umurlarında değil. Biz yaptık oldu mantığı :-1:

bende cevap var sandım. "öğrenciler arasında seviye farkı vardı, bizde dersi kaldırdık" bumu cevap.. demekki diğer derslerde herkesin seviyesi aynıymış ! ne güzel en azından aynı sınavda full yapanlar kadar sıfır çeken olmayacak demekki.

Seneye ne olacağını da sorsaydınız keşke... Çok merak ediyorum ona ne cevap vereceklerdi...

TTKB PGM kopukluğu sürdüğü sürece sürüneceğiz olacak olan budur.

Bir umutla açtığım haber moralimi daha da bozdu. Bu kadar açıklayıcı olabilirler ancak. Eksik olmasınlar. :verymad:

Buda benden az önce geldi.

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : ....
Cevap Metni : SOZ KONUSU BASVURUNUZ KISMI OLARAK CEVAPLANMISTIR.

Değerli Öğretmenim,
Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik uygulamasına son verilmeyecektir.
İyi günler dileğiyle!

bugün Rüyamda beden eğitimi öğretmenliğine geçiyodum ve çok pişman oluyodum. çünkü okulda 2 tane beden eğt. öğretmeni olduğu için norm fazlası oluyodum. çok sıkıntılıydım :cry:
Allah hayra getirsin

Türkiye58' Alıntı:
Bu ders kaldırılacak orası kesinde. Bizler ne olacağız burası muallak.
O zaman ben branş değişikliği hakkı isterim kardeşim.
Gerçi ben paçayı bir şekilde kurtarırım. Müdür yardımcısı falan olup. Ama bu çocuklara yazık olacak.

şerefsizim bi cinnet her şeyi halleder!

yeter yahu, bilişimin de anasını satarım, seçmelisinin de!

yetti gayriii!!!

diye biri televizyona çıkmadıkça işimiz yaş anlaşılan...

BBNET
Geri