LocalInternet Aktif Üye Mesajlar 176 4 Şubat 2024 #1 link mi olur. free full yazılım mı olur ? paylaşır mısınız?
G gundar Üye Mesajlar 35 5 Şubat 2024 #3 Hocam ts den mp4 de video dönüştürme için ben Movavi Video Suit kullanıyorum. 4-5 sene önce lisans almıştım. O yüzden sıkıntısız kullanıyorum ama internette full olarak son sürümlerini krekli olarak bulabilirsiniz.
Hocam ts den mp4 de video dönüştürme için ben Movavi Video Suit kullanıyorum. 4-5 sene önce lisans almıştım. O yüzden sıkıntısız kullanıyorum ama internette full olarak son sürümlerini krekli olarak bulabilirsiniz.
B bas_kan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 795 5 Şubat 2024 #4 ts uzantısını bilmiyorum ama dönüşüm için yıllardır freerip kullanıyorum
D datatraveler Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 308 5 Şubat 2024 #6 Installing FFmpeg on Windows {Step-by-Step} FFmpeg is a free command-line audio and video converter. Read this guide and learn how installing FFmpeg on Windows works. phoenixnap.com sonrasında komut isteminde ffmpeg -i video_dosyaniz.ts output_dosyaniz.mp4
Installing FFmpeg on Windows {Step-by-Step} FFmpeg is a free command-line audio and video converter. Read this guide and learn how installing FFmpeg on Windows works. phoenixnap.com sonrasında komut isteminde ffmpeg -i video_dosyaniz.ts output_dosyaniz.mp4
LocalInternet Aktif Üye Mesajlar 176 11 Şubat 2024 #7 özür, "açık kaynak kodlu" dünyayı ihmal etmişim. her şey orada var. junior bey teşekkürler.