ne geçişi ben bişey mi kaçırımevrim0626' Alıntı:kurumlar arası geçiş için dedi hocam tekrar sınava gireceksiniz dedi ee ne yapacaklar alsınlar bizi ozaman karar versinler
Hocam başkaca da çare kalmadı zaten.mas1961' Alıntı:BT Öğretmenlerinin %80'inin norm fazlası olduğunu belirtip; "Rehber öğretmenler gibi bir çözüm getirilemez mi? Öğrenci sayısına göre norm belirlenemez mi?" gibi sorular gönderdim.
Arkadaşlar biz önceliği "ders zorunlu olsun" şıkkına vererek yanlış ata oynadık. Asıl, öncelikli ve en önemli olan sıkıntımız norm olayı... Öncelikle bu konuda baskı yapmamız lazım..
teknoloji fece kullanıp tweet atmak mı?yiğit06' Alıntı:Ne kadar teknoljik Bakanımız var face twit Maşallah hiç biri yok :scared:
Ya yemin ediyorum ülke için acıyorum, çocuklar için... Okulda kaptmış, derste yok öğrencileri kurtardık. Lan internet kafelerde olan bitenden haberleri yok bunların sanırım.19siyaHBeyaz03' Alıntı:bundan sonra ders mers anlatmak için kimse bir yerini yırtmasın
birşey diyen olursa herkes zaten biliyor deriz geçeriz
koca bakan yalan mı söylüyor
teknolji bundan ibarettir demedim. BU sadece bir Mübağla Benim Fikrim; bunların kullanılmasında hiç bir sakınca görmüyorum ahlaken sınırını aşmadan, boş yere vakit öldürmeden, gereksiz şurdayım burdayım şu an şunu hissediyorum bunu düşünüyorum gibi açıklamalar yapmadığın sürece kullanılan bu tür iletişim araçlarından şikayetçi olmamak gerekir.karakus' Alıntı:teknoloji fece kullanıp tweet atmak mı?yiğit06' Alıntı:Ne kadar teknoljik Bakanımız var face twit Maşallah hiç biri yok :scared:
Biz zaten bundan muzdarip değil miyiz.
:+1: :idea:ilyas33' Alıntı:bundan sonra norm sorunu üzerinde yoğunlaşalım arkadaşlar artık.hatta dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.sağlayalım ki belki bu çözüm olur en azından ya başka branşa aktarırlar yada BTR gibi bi kadro gündeme gelir.bundan sonra eğitim yazarlarına eğitim sitelerine herkes bilgisayarı biliyor derslerin seçmeli bile olarak verilmesine gerek yok baskısı yaparak dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.ozaman belki dikkat çekeriz
19siyaHBeyaz03' Alıntı:bundan sonra ders mers anlatmak için kimse bir yerini yırtmasın
ben öyle yapıyorum zaten bu eğitim öğretim yılının başından berivolkankey' Alıntı:19siyaHBeyaz03' Alıntı:bundan sonra ders mers anlatmak için kimse bir yerini yırtmasın
haklısın