BaRaNaY Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 399 4 Eylül 2008 #1 arkadaşlar bizim okulda trt4 teki eğitim prog.izletilip özeti isteniyor. ama benim tayin ve taşınma işlerim olduğu için bununla ilgilenemedim. acaba izleyen ve özet çıkaran arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi???
arkadaşlar bizim okulda trt4 teki eğitim prog.izletilip özeti isteniyor. ama benim tayin ve taşınma işlerim olduğu için bununla ilgilenemedim. acaba izleyen ve özet çıkaran arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi???
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,765 4 Eylül 2008 #2 hocam şöyle bi özet buldum ben internette işine yararsa kullan
G girdab Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 597 4 Eylül 2008 #3 Teşekkürler hocam. karinca_52' Alıntı: hocam şöyle bi özet buldum ben internette işine yararsa kullan Genişletmek için tıkla ...
Teşekkürler hocam. karinca_52' Alıntı: hocam şöyle bi özet buldum ben internette işine yararsa kullan Genişletmek için tıkla ...
H horozigo201 Üye Mesajlar 2 17 Eylül 2009 #6 eylül trt4 seminer programı olan varsa eklesin ütfen teşekkürler
T tdemirparmak Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 18 Eylül 2009 #9 tdemirparmak' Alıntı: teşekkürler emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... ellerin dert görmesin
T tdemirparmak Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 18 Eylül 2009 #10 http://internettv.meb.gov.tr/dersler.as ... it=Listele izleyin, raporu da yazın emeğime sağlık