TRT1 Haberlerde Sözcü Gazetesi Neden Yok?

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Tiraji en cok satan ilk 4-5 gazete arasinda olmasina ragmen TRT1 Sözcü gazetesinden neden haberler yayinlamiyor?

10 sene önce Zaman gazetesi yoktu, Zaman'a yine Zaman kalmadı diye de abuk şakalar yapardı haberi sunan vatandaş.

Bugün ise Sözcü yokmuş.

...

Sözcü eziliyor.

Sözcü zenci Türk.

Sözcü'ye özgürlük.

Analarımızın, bacılarımızın Sözcü'süne uzanan eller kırılsın.

...

Bu mudur yani? İki yüzlülük diz boyu.

Biz ezilen olmasın, kalmasın diyorduk, ama bugün

Ezilenler taraf değiştirdi. Sadece olan bu.

Önceden doğan medyası vs. sansasyonel haber yapardı, çarpıtırdı, abartırdı, bugün ise Samanyolu, Kanal 7, Zaman aynı haltı işliyor. Medya dün birilerinin silahı idi, şimdi başka birilerinin silahı.

Dün onların günü idi, bugün bunların günü. Değişen birşey yok.

Bence de bu yapılan haksızlık . Bu gazete iktidarın yaptığı saçmalıkları çok güzel yakalıyor.Ama hep merak ettiğim bişiler var. Sözcü gazetesi hiç bu heroncu subaylardan, golfçü generallerden, aselsan cinayetlerinden ve önceki iktidarlar döneminde bankalara üst düzey yönetici olan emekli paşalardan bahsetmiyor. Al birini vur ötekini. Zaman kötüde sözcü iyi mi?

TRT ve kardeşleri (1-2-3-4-6-haber vb.) artık YALAKA ve kardeşleri (1-2-3-4-6-haber vb.) dlı kanallar olduğu için muhalefet eden bir gazeteye yer vermezler.

nedenini zaten biliyorum ama
Zaman gazetesinin satış tirajı (bayi satışı) 20 bini bile zor buluyor. Her zaman da böyleydi.
Sözcü 300 bin satıyor
TRT kimin parasıyla ayakta senin benim onun
O zaman TRT tarafsız olmalı. Hükümet kanalı değildir TRT

Sözcü gazete mi? Ulusal bir gazetede sür manşet ve manşetlerinde öyle seviyesiz bir dil kullanılırsa o ancak paçavra olur. Eleştirinin de bir adabı vardır. Doğru ortaya koyarken kendi seviyelerinin de ne olduğunu çok güzel ortaya koyuyorlar.

obsearchver' Alıntı:
10 sene önce Zaman gazetesi yoktu, Zaman'a yine Zaman kalmadı diye de abuk şakalar yapardı haberi sunan vatandaş.

Bugün ise Sözcü yokmuş.

...

Sözcü eziliyor.

Sözcü zenci Türk.

Sözcü'ye özgürlük.

Analarımızın, bacılarımızın Sözcü'süne uzanan eller kırılsın.

...

Bu mudur yani? İki yüzlülük diz boyu.

Biz ezilen olmasın, kalmasın diyorduk, ama bugün

Ezilenler taraf değiştirdi. Sadece olan bu.

Önceden doğan medyası vs. sansasyonel haber yapardı, çarpıtırdı, abartırdı, bugün ise Samanyolu, Kanal 7, Zaman aynı haltı işliyor. Medya dün birilerinin silahı idi, şimdi başka birilerinin silahı.

Dün onların günü idi, bugün bunların günü. Değişen birşey yok.

hocam çok güzel bir noktaya değindin. Zamanda okunsun sözcüde. Neden hep bir taraf yasak yesin

şimdi yolsuzluk olaylarınada adamlar hep onlar yedi şimdi biz yiyelim ne var diolar. Lan kimse yemesin , ne sen ye ne başkası

Boşuna didişmeyin arkadaşlar. Emin olun her iki gazetenin derdi de bu ülkenin gelişmesi, müslümanlık, laiklik, Atatürk sevgisi, bağımsız Türkiye, Terörün bitmesi ya da enflasyon değil.

netman' Alıntı:
Sözcü gazete mi? Ulusal bir gazetede sür manşet ve manşetlerinde öyle seviyesiz bir dil kullanılırsa o ancak paçavra olur. Eleştirinin de bir adabı vardır. Doğru ortaya koyarken kendi seviyelerinin de ne olduğunu çok güzel ortaya koyuyorlar.

En azından yalan yazmıyor! Sanki ülke seviyeden kırılıyor da bi gazetenin seviyesizliği gözünüze batıyor dimi. Her gün tvlerde sevişenler seviyenizi bozmuyor ama 2 satır seviyenizi bozuyor ha!! bi de merak ettim bi tane seviyesiz bir manşet yazsana, hangisiymiş seviyesiz merak ettim gerçekten.

netman38' Alıntı:
netman' Alıntı:

En azından yalan yazmıyor! Sanki ülke seviyeden kırılıyor da bi gazetenin seviyesizliği gözünüze batıyor dimi. Her gün tvlerde sevişenler seviyenizi bozmuyor ama 2 satır seviyenizi bozuyor ha!! bi de merak ettim bi tane seviyesiz bir manşet yazsana, hangisiymiş seviyesiz merak ettim gerçekten.

seviyemi...tv lere bak sen :puhaha: :puhaha:

Türkiye de birilerinin pişşt, pişşt i ile yayınlanmayan tek gazete sözcü.
Birilerinin işine gelmiyor diye sansürlenmesi ne kadar demokratik olduğumuzun göstergesi.

netman' Alıntı:
:++: :alkis: :alkis:

Sözcü gazetesi olsa ne olur olmasa ne olur, absürt bir gazete. Ama TRTde olmalı tabii ki alanlar var sonuçta.

Abartılı haber yapan bir gazete olduğunu biliyorum.fakat trt haberde tüm gazeteler var sözcü de dahil.

volkankey' Alıntı:
Zaman gazetesinin satış tirajı (bayi satışı) 20 bini bile zor buluyor. Her zaman da böyleydi.
Sözcü 300 bin satıyor

:+1:

joombal' Alıntı:
volkankey' Alıntı:
Sözcü 300 bin satıyor

Gazete ayağına kadar geliyorsa adam neden gitsin bayiye :?:

evet tüm devlet kurumlarına, çoğu eve bedava dağıtılıyor
bizim binaya da her gün 2 tane bırakılıyor
birikiyor birikiyor çöpe atıyoruz

ama merak ediyorum bu değirmenin suyu nerden?

BBNET
Geri