TROY

Kodla Büyü

client

Seçkin Üye
Seçkin Üye

İsrailli Soykırımcılara Ceza Verilmesini İsteyen UCM Yargıcına Fransa’da İnsanlık Dışı Baskı: Bankada Hesap Açamıyor, Otel Rezervasyonu Yapamıyor. Guillou’ya göre, ödeme sistemlerinin büyük bölümü Amerikan şirketleri (Visa, Mastercard, American Express) tarafından kontrol ediliyor ve bu durum, kendisini “finansal sistemin dışında bırakılmış” biri haline getiriyor.

Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde İsrail liderleri için tutuklama kararı veren Fransız yargıç Nicolas Guillou, ABD tarafından uygulanan yaptırımlar nedeniyle bankacılık sisteminden izole edildi; sosyal medya, kredi kartı ve otel rezervasyonları gibi temel hizmetlerden mahrum bırakılıyor.

Son düzenleme:
bende troy kullanıyorum gayet memnunum.
bu siyonistler ancak bundan anlarlar, paralarını alma canlarını al diyor du bi ara Kurtlar vadisinde.

benimde troy a geçeli baya oldu. tüm harcamalarımı troydan yapmaya çalışıyorum. geçen ay %10 market harcaması iadesi vardı. güzel indirim aldım. tavsiye ederim.

Yurtdisinda sıkıntı çıkıyor, haberiniz olsun ,mümkünse Visa yada master 1 kart mutlaka yanınızda bulunsun Yurtdisinda.
Yoksa kasada kalabilirsiniz.

yurt dışında troy geçiyor mu?

Discover / Diners Club / Pulse logosu olanlar geçerli:

ilksms
Geri