Trafik sigortası?

Kodla Büyü

die4you

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Partner Tepeden sonra Honda Jazz a geçiş yaptık. Benim şu andaki sorunum trafik sigortası ile ilgili partner Tepenin satışının henüz vermedim. Araç kamyonet geçtiği için satışını versemde vermesemde Honda Jazz otomobil geçtiği için sigorta basamağını en yüksek fiyattan olur diyende var yada partner tepeenin sigorta basamağı olan 7. basamaktan devam edersin diyende...

Sizce Kamyonet tipi araçtan otomobil tarzına geçiş yapan için sigorta olayı nasıl oluyor. Hangi basamaktan başlıyor...

Benim sigorta yaptirdigim kişiyle biraz bu konularda konusmustuk onun söylemine gore indirim kişiyle beraber devam edecek.

Sigorta basamağı araca göre değişiklik göstermez
Senin herhangi bir kazan yoksa indirim hakkın varsa bu aldığın araçta ona göre sigorta yaptırırsın
Tabii ki aldığın Aracın Değeri , modeline göre fiyat artar veya azalır
Ama sigorta basamağı asla değişmez

die4you' Alıntı:
Arkadaşlar Partner Tepeden sonra Honda Jazz a geçiş yaptık. Benim şu andaki sorunum trafik sigortası ile ilgili partner Tepenin satışının henüz vermedim. Araç kamyonet geçtiği için satışını versemde vermesemde Honda Jazz otomobil geçtiği için sigorta basamağını en yüksek fiyattan olur diyende var yada partner tepeenin sigorta basamağı olan 7. basamaktan devam edersin diyende...

Sizce Kamyonet tipi araçtan otomobil tarzına geçiş yapan için sigorta olayı nasıl oluyor. Hangi basamaktan başlıyor...

en baştan başlayacaksınız hocam malesef.

2012 yilinda otomobilden hafif ticariye (kamyonet) gectim. Arac cinsi degistiginden tum hasarsızlık indirimlerim gitti ve bastan basladım.

arkadaşlar %80 hafif ticariden otomobile geçtiğimiz için 4. basamaktan yani sil baştan başlıyacağız....

BBNET
Geri