Trafik sigortası ve kasko???

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Allah korusun ama diyelimki aracımızla bir kaza yaptık trafik sigortası tam olarak ne kadarı karşılar illa kasko yapmak şartmıdır?

Policenizde yazar sigortaya gore degisir. Mesela benm yeni sigortaya çekici ve ataç teminini eklettrdik 60tl fazla tuttu ama baya bişeyde ekledi

ergin_tastan' Alıntı:
Policenizde yazar sigortaya gore degisir. Mesela benm yeni sigortaya çekici ve ataç teminini eklettrdik 60tl fazla tuttu ama baya bişeyde ekledi

bunu bilmiyordum bunu bende isterim..peki diyelimki senin sigortanda bir kaza yaptım ve 10.000 tl hasar çıktı her iki araçta toplam ne kadarını sigorta karşılıyor

1- Kaza yaptınız, karşı taraf suçlu: sizde oluşan hasarı karşı tarafın sigortası karşılar, kaskosu yoksa karşı taraf kendi hasarını cebinden öder varsa kaskosu öder
2- Kaza yaptınız, siz suçlusunuz: karşı tarafta oluşan hasarı sizin sigortanız karşılar, kaskonuz yoksa siz kendi hasarınızı cebinizden ödersiniz varsa kasko öder

Parhelion' Alıntı:
1- Kaza yaptınız, karşı taraf suçlu: sizde oluşan hasarı karşı tarafın sigortası karşılar, kaskosu yoksa karşı taraf kendi hasarını cebinden öder varsa kaskosu öder
2- Kaza yaptınız, siz suçlusunuz: karşı tarafta oluşan hasarı sizin sigortanız karşılar, kaskonuz yoksa siz kendi hasarınızı cebinizden ödersiniz varsa kasko öder

Benim de söylemek istediğim buydu. Hocam gayet açık bir şekilde anlatmış. :++:

BBNET
Geri