Trafik Cezası

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar arabanın vizesi için tüvtürkten randevu alayım derken plakanıza ait borç vardır önce onu ödeyiniz uyarısıyla gittim ödedim 189tl +9tl de faiz binmiş.Sonra tüvtürkten artık borç yoktur diye çıkıyor vizeyi de yaptırdım döndüm e-devletten bakıyorum iki tane trafik cezası çıkıyor ikisi de kırmızı ışık ihlali mobese kayıtları biri bu dediğim temmuz diğeri de ağustos.Ağustostaki neden sorun olmadı vizede çıkmadı borç olarak ve e-devlette görünüyor bilgisi olan var mı?

hocam ben bir tane zannediyordum onu ödedim şimdi başka yerde başka bir ceza daha gözüküyor ama tüvtürkte çıkmadı.

Hocam e devlette yazmış zaten alttaki açıklamayı direk aktarıyorum:
Ödemesi yapılan cezalar bu sayfada görüntülenmeye devam eder. Ödeme işlemini gerçekleştirdiyseniz ceza bilgisini dikkate almayınız.

Kruzeringmi hocam derdimi tam anlamadınız sanırım. Ben cezanın birini ödedim diğerini bugün gördüm.Ödeme yapmadım yani. Tüvtürkte neden sorun teşkil etmediğini merak ediyorum.

bomax01 başka yer dediğim yine aynı muğla il sınırları cadde bulvar farklı, tarih ve saat farklı.

hocam plakaya ceza yazıldığı için tahakkuk edilmemiştir daha, o yüzden e-devlette (ve aynı zamanda egm'de) görünyor ama gib.gov.tr de görünmüyordur.

iki yıl sonra sisteme işleyen cezalar var arabayı sattıktan sonra gelen cezalar var internette bir araştırın neler göreceksiniz sisteme geç işliyor muhtara kağıdı verince size tebliğ edilmiş olunuyor itiraz edemiyorsunuz geçenlerde bana yaklaşık bir yıl önce yazılan bir ceza çıktı faiziyle birlikte ödedim ara sıra https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/tem ... D_MENU_MTV bu adresi kontrol edin

isikayhan yok hocam cezaların biri temmuz diğeri ağustos 2015 biri gözüküyor ödedim sonra vizeye gittim 2 gün önce.

işin garibi 24 temmuzdaki ceza tahakkuk edilmiş tüvtürkte çıktı ödemek zorunda kaldım. Daha sonra kesilen ceza 3 ağustostaki ödeme yapamıyorum faizi de biniyordur Allah bilir.Ne iş anlamadım.

erdem175' Alıntı:
işin garibi 24 temmuzdaki ceza tahakkuk edilmiş tüvtürkte çıktı ödemek zorunda kaldım. Daha sonra kesilen ceza 3 ağustostaki ödeme yapamıyorum faizi de biniyordur Allah bilir.Ne iş anlamadım.

hocam tahakkuk edilmediği için size tebliğ edilmedi dolayısıyla faizi olmaz, gib.gov.tr den beyanlı olarak indirimli veya herhangi bir vergi dairesinden yine indirimli olarak ödeyebilirsiniz.

BBNET
Geri