trabzon'da gezilecek, yenecek neler var?

Kodla Büyü
the_korsan' Alıntı:
Onu bunu bilmem gidebilirseniz şalpazarı doğancı mevkinde abalu osman ustanın lokantası vardır, bir haşlama suyu üstüne de saç kavurma yemeden yemek yedim demeyin...

kahvaltı için ayasofyada olabilir, diğer öğünler zaten malum köfte...

hocam bu abalu osman olayını merak ettim , mekan sahilden ne kadar içerde ? mekan beşikdüzü şalpazarı arasında mı, bi ara uğramak isterim.

gezesim geldi evet,
karadeniz'de düzce'den öteye hiç geçmemiştim,
o tarafları da göresim geldi!...

sinerjique' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:
Onu bunu bilmem gidebilirseniz şalpazarı doğancı mevkinde abalu osman ustanın lokantası vardır, bir haşlama suyu üstüne de saç kavurma yemeden yemek yedim demeyin...

hocam bu abalu osman olayını merak ettim , mekan sahilden ne kadar içerde ? mekan beşikdüzü şalpazarı arasında mı, bi ara uğramak isterim.

Şalpazarından ilerde hocam, 7 km daha içeride, yol üstünde sayılır. Beşikdüzünden toplam 25 km kadar içerde... Öyle sis dağına yaylaya filan giderken yolunuz düşerse tavsiye ederim. Giresundasınız sanırım, Tirebolu - Espiye arasındaki tireboluya yakın yerdeki 42 de güzel mekan siz bilirsiniz kesin orayı.

Hava yağışlıymış @teksen hocam inşallah güzel havaya denk gelirsiniz.

the_korsan' Alıntı:
sinerjique' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:

Şalpazarından ilerde hocam, 7 km daha içeride, yol üstünde sayılır. Beşikdüzünden toplam 25 km kadar içerde... Öyle sis dağına yaylaya filan giderken yolunuz düşerse tavsiye ederim. Giresundasınız sanırım, Tirebolu - Espiye arasındaki tireboluya yakın yerdeki 42 de güzel mekan siz bilirsiniz kesin orayı.

Hava yağışlıymış @teksen hocam inşallah güzel havaya denk gelirsiniz.
geçen sene sisdağının eteklerine geyikli beldesine kadar çıkmıştım dönüşte de acısuya filan gittiydik o zaman haberim olsa kesin giderdim,neyse bi dahaki sefere inşallah
bu arada ben tireboludayım burda tirebolu espiye arasında mükemmel mekanlar var gelip geçerken herkese uğramasını tavsiye ederim :+1:

Şubat tatilinde inşallah biz de düşünüyoruz bir trabzon turu bu başlık iyi oldu bana da:) Takip edeyim..

trabzon'u bilen arkadaşlarım,
havaalanı şehir merkezine çok uzak mı?
ve
öğretmenevi'ne nasıl ulaşabilirim?
tekrar teşekkür ederim...

teksen' Alıntı:
trabzon'u bilen arkadaşlarım,
havaalanı şehir merkezine çok uzak mı?
ve
öğretmenevi'ne nasıl ulaşabilirim?
tekrar teşekkür ederim...

Yakın merkeze hocam 5-6 km kadardır ancak, hava alanından çıkışta dolmuşlarda geçiyor oradan.. Dolmuşların son durağına öğretmen evide yakın. Uzun sokağı zaten duymuşsunuzdur öğretmen evi orada...

Hava alanının önünden dolmuşa binme bazen zor oluyor.bekletiyor.Oradan meydana meydandanda yürüyerek uzun sokak üzerinden öğretmenevine.

Kara Kule 61' Alıntı:
Hava alanının önünden dolmuşa binme bazen zor oluyor.bekletiyor.Oradan meydana meydandanda yürüyerek uzun sokak üzerinden öğretmenevine.
:+1:

BBNET
Geri