Traş Makinesi Almayı Düşünüyorum..??

Kodla Büyü

SHİFT+DEL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar erkek bakım kiti almayı düşünüyorum... Maalum 2 günde bir traş oluyoruz.. yüzü tahriş etmeden sakal traşı yapabilen, faul ve saç düzeltme yapabilen vb. bir bakım kiti arıyorum..
Sİzler hangisini kullanıyorsunuz??
Tavsiyelerinizi bekliyorum...

bir ara denedim ve hiç sevmedim. en iyiysi yine jiletler. en azından bana uymadı. belki uyanlar vardır.

hocam hiç boşuna yazık etme paranı .. kullanışsız, 2 gün değil her gün traş olman lasım yoksa almıyo makine( bu arada braun var bende )

collision' Alıntı:
hocam hiç boşuna yazık etme paranı .. kullanışsız, 2 gün değil her gün traş olman lasım yoksa almıyo makine( bu arada braun var bende )

Kullananlar memnundu hocam... Philips ve panasonic iyi olduğu söyleniyor..... Hocam soğuk kış günlerinde suyla felan uğraşmaktansa makinayla almak daha iyi olur diye düşünüyorum....

Philipsi bilmiyorum da, Braun ve panasonic güzel. Bende de Braun var. Çift kızaklı olanlarda almanı tavsiye ederim.

joombal' Alıntı:
Philipsi bilmiyorum da, Braun ve panasonic güzel. Bende de Braun var. Çift kızaklı olanlarda almanı tavsiye ederim.

Tam olarak modelini yazarmısınız hocam.. İnceleyeyim... Birde alırken neye dikkat etmeliyim...

5 senedir braun kullanıyorum ve çok memnunum. Sinek kaydı traş yapıyor ve benim sakallar oldukça gür. iki günlük sakalıda sorunsuz alıyor. Bataryası da, eleğide sapa sağlam. Temizleme aparatı sayesinde hep temiz kalıyor. bence braun un alman üretimi ürünlerinden şaşma.
modeli: contour 5895

atacan2' Alıntı:
5 senedir braun kullanıyorum ve çok memnunum. Sinek kaydı traş yapıyor ve benim sakallar oldukça gür. iki günlük sakalıda sorunsuz alıyor. Bataryası da, eleğide sapa sağlam. Temizleme aparatı sayesinde hep temiz kalıyor. bence braun un alman üretimi ürünlerinden şaşma.
modeli: contour 5895
:+1:

BBNET
Geri