Traş Makinesi Önerisi

Kodla Büyü

talp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okullar açılıyor... Ben normalde traş bıçağı ile traş oluyorum ve yüzümü tahriş ediyor. Artık traş olmaktan usandım. Bana sinek kaydına yakın traş yapabilen 100 - 200 tl arası bildiğiniz bir makina önerir misiniz?

bende philips var ama pek işe yaramıyor, berberim braun 7 serisini önermişti. Daha deneme fırsatım olmadı.

2-3 yil once ebaydan aldigim bir panasonic vardi, hala sinekkaydi yapiyor..oyle ki mac 3 veya fusion dan daha iyi..sakallari kopararak degil keserek aliyor..30 derecelik bicaklara ve lineer motora sahip panasonicleri tavsiye ederim kesinlikle.. Almadan cok arastirdim..para varsa direk 8243 yoksa biraz daha ucuzlarina.. Ebay deneyiminiz varsa ordan yari yariya gelebiliyor..

Yalniz hangisini alirsan al hocam 3-4 hafta yuzun alismasi icin sans taniman gerekebilir.. Kopararak degil keserek alan bir makina olmasina dikkat edin..

Hocam ben çok makina kullandım Phlilps :+1: ten şaşma derim. Braun da kullandım iyi alıyor ama çene altında bırakıyor. :-1:

Babam panasonic kullanıyor ve çok memnun. Alırken yaptığımız araştırmalarda da panasonic baya tavsiye ediliyordu.

philips hq serileri güzellikle özellikle 7000 8000 9000 serisi
bende hq 9190 var

philips ve braundan şaşma ama kuru traş özelliği olanlardan satın alın
kremli ve ıslaklar cok sorunlu asla alma

ozcanikli' Alıntı:
philips hq serileri güzellikle özellikle 7000 8000 9000 serisi
bende hq 9190 var

philips ve braundan şaşma ama kuru traş özelliği olanlardan satın alın
kremli ve ıslaklar cok sorunlu asla alma

ben de braun ve philips kullandım ikisinden şaşma derim. ancak losyonlu olanlardan almayın derdi çok onların. philipsin 6000 serisi kuru makinasını kullanıyorum şimdi çok memnunum.

Panasonic 8807 kullanıyorum.

ebaydan 2 yıl önce kargo dahil 170 liraya falan geldi. tr fiyatı 350-400 civarıydı..

*ister ıslak kullan ister kuru, şu şeli kullan bu tüpü kullan gibi şartı yok istersen yüzüne sabun sür kullan..
*30derecelik bıcakları var(piyasadaki çoğu makinanın bıçakları sakallarınızı ızgarayla bıçak arasına sıkıştırarak koparır)bu koparmıyor kesiyor. Makineye alıştıktan sonra jilette mac-3 fusion gibi bıçaklarla traş olduktan sonra kendimi traş olmamış gibi hissediyorum.
*lineer motor teknolojisi var dolayısıyla zamanla güç kaybı olmuyor pilin son anına kadar stabil çalışıyor..
* 8000 devir yanlış hatırlamıyorsam benimki..

varsa bu üstteki özelliklere sahip philips panasonic gönül rahatlığıyla onları da alabilirsiniz..panasonic i almadan önce aylarca araştırdım fakat diğer makinaları da kullanmadım haksızlık etmek istemem..

hepsiburadayı rasgele açtım mesela ben olsam şunu alırım

http://www.hepsiburada.com/liste/panaso ... GPNSNCS503

hangi makinayı alırsanız alın birkaç hafta alışma süresi verin..

branta' Alıntı:
Panasonic 8807 kullanıyorum.

ebaydan 2 yıl önce kargo dahil 170 liraya falan geldi. tr fiyatı 350-400 civarıydı..

*ister ıslak kullan ister kuru, şu şeli kullan bu tüpü kullan gibi şartı yok istersen yüzüne sabun sür kullan..
*30derecelik bıcakları var(piyasadaki çoğu makinanın bıçakları sakallarınızı ızgarayla bıçak arasına sıkıştırarak koparır)bu koparmıyor kesiyor. Makineye alıştıktan sonra jilette mac-3 fusion gibi bıçaklarla traş olduktan sonra kendimi traş olmamış gibi hissediyorum.
*lineer motor teknolojisi var dolayısıyla zamanla güç kaybı olmuyor pilin son anına kadar stabil çalışıyor..
* 8000 devir yanlış hatırlamıyorsam benimki..

varsa bu üstteki özelliklere sahip philips panasonic gönül rahatlığıyla onları da alabilirsiniz..panasonic i almadan önce aylarca araştırdım fakat diğer makinaları da kullanmadım haksızlık etmek istemem..

hepsiburadayı rasgele açtım mesela ben olsam şunu alırım
Hocam teşekkürler tavsiyeniz için bunu düşünüyorum. İnş. bunu alınca traş bıçağına gerek kalmaz.

http://www.hepsiburada.com/liste/panaso ... GPNSNCS503

hangi makinayı alırsanız alın birkaç hafta alışma süresi verin..

:+1: Yukarıdaki önerdiğiniz ürün iyiye benziyor fiyatıda uygun inş. bu ürün traş bıçağı ve tahrişten kurtarır.

www.geltir.com bi uğrayın derim :)genelde her gün tıraş olmak zorunda olan sorunlu ciltlerin olduğu bir forum. ayrıca hiçbir makine ıslak traşın yerini tutamaz. philips ürünlerini denedim şimdi sadece favori düzeltmek için kullanıyorum.

Panasonic ESRF31 kullanorum. Tavsiye ederim Sinek kaydı olmasa da yüzümü yakmadan iyi traş ediyor. sadece boyun alırken zor oluyo dikkat etmek lazım:) 5 dakka da traş:))

Boyun altım sık traş olmaktan sürekli sivilce tarzı kırmızılıklar oluşuyor. tende beyaz olduğu için epey bi yanma kanama vs. oluyor normal bıcaklarla
hiç kullanmadım acaba bu tarz olanlar bu traş makinelerinde acaba nasıl oluyor boyun altı traşında sıkıntı oluyor mu?

Hocam 1 ay.önce braun cruzer 3 aldım. Yüzü sinek kaydına yakın traş ediyor lakin, boyun kısmında çok uğraştırıyor. Çok iyi traş edemiyor.
Düzeltici pek verimli değil. Genel notum 10 üzerinden 6.

Philips RQ1155/16 Tıraş Makinesi
Philips RQ1141/16 Tıraş Makinesi

İkisi arasında karar vermeye çalışıyorum

Islak traş olmayı düşünmüyorsanız bunu alın ;) Philips RQ1141/16 Tıraş Makinesi ;
ama olabilirim derseniz diğerini alın çok bir fiyat farkı yok zaten ama eğer öyle bir niyetiniz yoksa boşa diğerini almaya gerek yok.

dj_alper' Alıntı:
Islak traş olmayı düşünmüyorsanız bunu alın ;) Philips RQ1141/16 Tıraş Makinesi ;
ama olabilirim derseniz diğerini alın çok bir fiyat farkı yok zaten ama eğer öyle bir niyetiniz yoksa boşa diğerini almaya gerek yok.

Hocam ıslak traş olurum, kuru traş çok daha tahriş edici. Siz neden ıslak olmayı düşünmüyorsanız rq1141 dediniz Bu makinada da Islak/Kuru özelliği var. Ben Dün rq1141 i sipariş ettim. siz böyle diyince merak ettim şimdi.

Konu hortlatmak da üzerime yoktur :)
Şaka bir yana yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim...
Sinek kaydı tıraş olmak istemiyorum, cildim çok hassas ve beyaz tenliyim bu nedenle cildimi tahriş etmeyecek sıfır numara tıraş yapmasına ihtiyaç duymadığım önerebileceğiniz ıslak kuru en iyi traş makinesi hangisidir? Tecrübesi ve fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
Şimdiden teşekkürler...

BBNET
Geri