.tr uzantılı domain için mühür zorunluluğu

Kodla Büyü

nicivo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere .tr domain ler için dilekçe gönderiyoruz. Bir belediyenin ismi değişti. Yani o beldenin . Belediyenin web sayfası için domain sipariş edildi . Ödemesi yapıldı dilekçesi gönderildi fakat dilekçedeki mühür eski mührüyle(adıyla) yapıldı. Tabi ki bu kabul edilmiyor. İllaki yeni mühür olması gerekiyor denildi. Ki yeni mühürün çıkması 1 buçuk 2 ayı bulacak. Resmi gazetede beldenin yeni adını alması falan resmi olarak belgelendi . Şimdi o kadar ödemesi yapıldı , onaylandı, site aktive edilmiyor. İllaki mühür beklenilmek zorunda mı yoksa , gecici olarak kabul görecek bir belge yada bir durum var mı ?

arkadaşım mühüre çok dikkt ediyorlar. ben de bizim okulunkini aldım tr uzantılı. 50 kere yazmışlar mühür silik olmasın hepsi okunsun falan filan diye.

Hocam site de alınmış oldu .... Mühürü de zaten 1-2 ay bekleyecez o zaman .... Şimdi joomla kurucaktım ben de. Ki locale kurdum ordan hazırlıyorum. İnşallah aktarım esnasında pek sorun yaşamam sorun yaşarım eminim de :) fazla yaşamam inşallah... :|

sırf böyle uğraşmamak için .com taraftarıyım. ama alan adı uygunsa tabi

walla hocam aktarsan bile izin çıkmadığı için site açılmayacaktır. mühürü tam görmeden emin olmadan izin olmaz. inşallah en kıza zamanda düzelir bu durumunuz.

walla hocam aktarsan bile izin çıkmadığı için site açılmayacaktır. mühürü tam görmeden emin olmadan izin olmaz. inşallah en kıza zamanda düzelir bu durumunuz.

İnşallah hocam, saolun ...Tek sorun mühür olayı isim yeni değiştiği için mühürleri daha çıkmadı . Aceleye getirildi hemen site alındı ödemesi yapıldı. Dİlekçe faxlandı . Sonuç : mühür eski mühür yenisi basılmadan aktive olmaz. Neyse bakalım inşallah yakın zamanda mühür çıkar da aktive edilir domain.. Aktarım da bir şekilde yapılır heralde ..

Bizim okulun adresini alırkende aynı problem oldu.Sonra nic.tr dediki bize bir dilekçe yazın mührümüz budur ancak bu kadar okunmaktadır idye bizde yazdık altına bir daha mühür,kaşe ne varsa bastık yolladık açtılar.... :)

direkt nic.tr ile irtibat kurucaz ozman. en azından mühür çıkana kadar bir belge ile aktive edilir inşallah..

BBNET
Geri