http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 290/detay/
Günaydın arkadaşlar.niyeti olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Günaydın arkadaşlar.niyeti olan arkadaşlara tavsiye ederim.
ttalan46' Alıntı:hocam çok özür dileyerek bir soru sormak istiyorum. Bu yariste ne var? Bu parayı edecek neyi var aracın? (Hocam size özgü değilde genel olarak soruyorum. Aracın piyasası bu olabilir ama hangi mantıkla aldınız bu aracı. Sadece önyargılarımı kırmak için soruyorum.) Kusura bakmayın. Teşekkürler...
share_' Alıntı:malesef ülkemizde yanlış bir inanış var, toyota markası üst düzey bir marka gibi algılanıyor. 95 li yıllarda ülkemize getirilen ve o dönemki toros, şahinlerle kıyaslanan corollalar hala alternatifsiz gibi düşünülüyor.saçma saçma araçlara para veren arkadaşlarımı görünce üzülüyorum.
bomboş arabalara dünyanın parasını isteyen, dizeli işe yaramaz, yağ yakan yolda gitmeyen, mmt şanzumanıyla yokuşta kalkmayan toyotalara hala dünya para veren var. bu yanlış inanış artık değişmeli. daha iyi rakamlara daha üst araçlar varken ben kimseye toyota önermiyorum.
bozo' Alıntı:aynenbadi ve share arkadaşım.
Sizin yazdıklarınızın gayet normal ve iyi niyetli olduğunu tahmin ediyorum zaten. Size söylemek istediğim birşeyim yok.
Araça yapılan yorumlar için de kızmadım. Kızmam saçmalık olur zaten. Herkes iyi-kötü konuşabilir araç hakkında.
Bir üyenin araç satışı için "allah akıl fikir versin demesini" doğru bulmuyorum. Araç satışı ile allah akıl fikir versin ne alaka...Bu kişinin şahsına söylenmiş bir cümledir, araca değil...!İster alırsın ister almazsın.
Lafı uzatmayacağım. iyi günler.
share_' Alıntı:bozo' Alıntı:aynenbadi ve share arkadaşım.
Sizin yazdıklarınızın gayet normal ve iyi niyetli olduğunu tahmin ediyorum zaten. Size söylemek istediğim birşeyim yok.
Araça yapılan yorumlar için de kızmadım. Kızmam saçmalık olur zaten. Herkes iyi-kötü konuşabilir araç hakkında.
Bir üyenin araç satışı için "allah akıl fikir versin demesini" doğru bulmuyorum. Araç satışı ile allah akıl fikir versin ne alaka...Bu kişinin şahsına söylenmiş bir cümledir, araca değil...!İster alırsın ister almazsın.
:+1:
tamam hocam bizde bize bağırıyorsunuz sandıkbozo' Alıntı:aynenbadi ve share arkadaşım.
yadigartbaykal' Alıntı:foruma ÖĞRETMEN olarak üye olmuş ve kendini bilimum uzmanlık alanları ile kanıtlamış çok değerli hocam, eğer siz araca değil aracı alan kişileri kapsayarak küçük düşürücü ifadeler kullanırsanız ben de sizin seviyenize inmeden adam gibi cevap veririm. ben de yaris almıştım aklım fikrim gayet yerindeydi ve 2-3 hafta önce 2006 dizel yarisi 27000 tlye sattım. sizin tabirinizle aynı saçmalığı başka biri de yapmış bak onun yerine bilmem ne alırdı değil mi?share_' Alıntı:toyota markasına yazılmış yorumları şahsına yapılmış gibi algılayıp alınganlık gösteren, bu sözleri ileri geri konuşmak olarak lanse eden arkadaşa mutlu günler diliyorum. alt tarafı bindiğin araba eleştirildi ama sana sorsak araba değil eleştirenler hatalı.
gerçi boşa konuşuyorum, hiç muhattap olmamam lazım ama neyse...
diğer arkadaşlarımız gibi güzel güzel eleştirilerde bulunmak herkesin hakkı. isteyen istediği arabayı alır.
bu arada konuyu çok farklı noktalara getirdiğimiz için ksuura bakmayın @bozo hocam, forumumuzda nedense herkes bilişimciden çok otomobil uzmanı gibi hemen pahalı, şu iyi şu kötü diye atlıyor.