Toyota Yaris 1.4D 4D Sol Special (Anahtarsız)

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
hocam araba donanım-motor olarak çok güzel ancak artık 6 yılını doldurmuş 7 senesi içerinde ki bi araba içinse istediğiniz fiyat yüksek;belli ki piyasası bu şekilde ama şahsen ben hayatta 27 bin civarı bi para vermem..o fiyata 3-4 bin daha koyup auris dizel bulunabilir..

yadigartbaykal' Alıntı:
Hayret herhangi bir eleştiri gelmemiş, çok para, sataman sen onu gibisinden :) oysa çok hazırlamıştım kendimi:)

Madem çok istiyorsun, sataman sen onu hocam, etmez o kadar, hem de toyota 5 para etmez :mrgreen:

Hocam arabanın Osmaniye'de alcısı bol...Bilirsin bizim buradaki adamlar TOYOTA manyağı:)

gayet güzel bir araba eğer yazdığınız dışında herhangibir problemi yoksa dosta gidecek araba,
fiyat konusunda pazarlık yapılabilir.
aslında şuan tamda benim istediğim araba, bendede clio var 17500 eder ama üstünü nasıl tamamlarım bilemiyorum. neyse masrafa girmeye gerek yok.

iyi satışlar hocam..

bendede eski model bir toyota var bu paraya 2005 clio alabilirim, ne gerek var hiç bir özelliği yok gibi söyleyenlerde var. ama onlar toyota kullanmadıkları için bilemiyorlar.. motoru sağlam, sürüşü keyifli.. motor parçaları sıkıştırılmış aliminyum değil döküm demir çelik. geçenlerde bir kaza sonucu ön paneli açtılar su soğutucu rezistansın altında ufak bir yağ soğutucu rezistans daha vardı. ustaya bu diğer arabalarda varmı diye sordum. sadece toyotalarda var dedi. adamlar doğrudan motorun içindeki yağı soğutuyor. ev borcum bitince corolla sol yada avensis veya toyota siena alacağım. 15 yıl satmam daha..

BBNET
Geri