toyota sağlam indirim yapmış..Araba alma arifesin dekilere..

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
corolla-auris avensis hemen tüm modellerde 9-10 bin lira indirim yapmışlar..bugün aracımı yetkili servise götürdüm o zaman fark ettim...

milletin 3-4 yıllık 60-70 bin km deki ne idüğü belirsiz;garantisiz arabalarına 65-70 bin bayılana kadar üzerine 8- 10 daha koyup 2017 0.km corolla-auris çok mantıklı..

corolla-auris 1.6 benzinli active ler 75 bin bandında..düz vites...

umarım bu kampanyaya hyundai-honda-ford vs..vs.. tüm markalar katılır da şu 2. elin balonu tez zamanda söner..

spider23' Alıntı:
corolla-auris avensis hemen tüm modellerde 9-10 bin lira indirim yapmışlar..bugün aracımı yetkili servise götürdüm o zaman fark ettim...

milletin 3-4 yıllık 60-70 bin km deki ne idüğü belirsiz;garantisiz arabalarına 65-70 bin bayılana kadar üzerine 8- 10 daha koyup 2017 0.km corolla-auris çok mantıklı..

corolla-auris 1.6 benzinli active ler 75 bin bandında..düz vites...

umarım bu kampanyaya hyundai-honda-ford vs..vs.. tüm markalar katılır da şu 2. elin balonu tez zamanda söner..

Son cümlenize katılmakla beraber liste fiyatı 78 olup 75 bandına alınabilecek olan model touch olan versiyon sanırım yani en alt olanı, bence şu an c sınıfınının en iyi f/p aracı astra sedan 1.6 edition benzinli 60000 tl den başlıyor güvenlik olarak zaten en fulu ile aynı ayrıca benim vazgeçilmezim olan hız sabitleme de var hatta en boş corolla fiyatına astra edition plus 1.4 turbo otom. alınabiliyor. Tek dikkat edilmesi gereken corolla da , 1.6-1.4t astra da euro 5 gereği magnezyum sübap kullanmakta olup lpg düşünenlerin kaliteli bir lpg kiti seçip , güzel bir lpg ayarı yaptırması(yol ayarı) lazım yoksa biraz can sıkıcı olabilir bi 15-20bin km sonra.

daha bir iki yıla kadar 49250 TL'den satılan Toyota Corolla en boş versiyonu son iki yılda 62950 olmuş.. Yuh yani.. Bu mu indirim?

2 yıl önce ev aldım hala borcu bitmedi. evin değeri yaklaşık 150 bin. sizin bahsettiğiniz arabalar 70 80 bin. ne oluyor yaaa. bir yanlışlık yohmu

1.3 motorunu almayın da çekmiyor diyorlar. (Ankara dikmende test edilmiş yokuşta kaldıramamışlar.) Otomobil alacakken baya araştırmıştım.
Toyota motor olarak çok sağlam alacaklar uzun süre problem yaşamadan biniyor.

Yahu yapmayın hocam düz duvara mı tırmanmaya çalıyorlarmış da çekmiyormuş. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın hocalarım alın ki şu milletteki garip takıntılar son bulsun. Piyasadaki yalancı ve dolandırıcılar yüzünden bir boya takıntısı oluştu millet döküntü arabaya biniyor neymiş orjinalliği bozulmayacakmış. Arabanın her tarafı çizik, güneş yanığı yüzüne bakılmıyor adam yine de yaptırmıyor. Kırık tamponla, ezik kapı veya çamurlukla gezen adamlar var milletteki bu acayip takıntı yüzünden. Yaptırmıyor adam satarken nasıl anlatırım kazanın küçük olduğunu en iyisi alan görsün diye yıllarca öğle binen adamlar var. Arkadaş araba alacak her arabaya kulp bulan birileri var, onu alma çekmiyormuş, onu alma içeri ses alıyormuş, onu alma yol tutuşu berbatmış, 140 la duvara vurmuş arabanın bir fotoğrafını bulup bak gördün mü arabanın perti çıkmış tenekeden araba diyenler var. Herkesin ihtiyacı, keyif aldığı ya da almadığı şeyler var oba göre seçsin arabasını. Kendi adıma söylüyorum 130 bile toplasan 10 kere geçmemişimdir, dağa bayıra tırmanmam, arabamda kurbanlık dana taşımam ona göre de araba aldım. Ha ben F1 pilotu olacaktım ama diye başlayan arkadaşlar bentley alsın, ferrari alsın ama sussun alacak adamın huzurunu bozmasın. Fikir vermesin demiyorum ama külliyen abartılı yorumlar yapılmasın mesela. Bu teknolojide kötü araba diye bişey yok arkadaş, arabaların birbirlerine göre farklılıkları artıları eksileri var.

sosyal medyaya bugun dustu belkı goren gormustur. Konya cihanbeylıde passat paramparca olmus. 120 yı gectıkten sonra can guvenlıgı yok arkadalar.

fiyatlar tabi ki çok yüksek; ÖTV ve dövizde ki artışlardan dolayı...benim başlığı açma sebebim;2el de de anormal yüksek fiyatlar var;3-4 yıllık arabalara 65-70 bin isteniyor...özellikle honda civicler kafayı yemiş vaziyette FD6 kasa 2007-2011 lere 64 bin yazanlar gördüm...
bunlardansa 10 daha koyup 2017 model sıfır araba almak daha mantıklıdır...

BBNET
Geri