Toyota Corolla

Kodla Büyü

merkur

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda corolla almaya karar verdim sizin de fikrinizi alayım dedim 2012 1.4 dizel corolla almayı düşünüyorum full paket tavsiye edermisiniz toyota hakkınızdaki düşünceleriniz neler?

alma hocam tavsiye etmiyorum vw veya audi al olmadı mercedes c serisinden bişeyler bak
nedir bu toyotö hastalığı

japonların bizi arkamızdan vurduğunu hiç duymadım. avrupa araçlardansa en az onlar kadar hatta motorda daha kaliteli japon araçlar alınmalı. toyota,honda, mazda...

hocam kullanan arkadaşların dediğine göre 1.4 motor kasaya biraz ufak kalıyormuş büyük performans beklememek gerekli. toyota dünyada bu denli isim yaptıysa tabiki sorunsuz oluşundandır. yıllarca gönül rahatlığıyla binilebilir ve ikinci eli zararsız satılabilir. ama şu da var, toyota bu popüleritenin farkında ve araçlarına hakkından fazla para istiyor. hayırlı olsun şimdiden.

Toyota sağlamlığıyla ün yapan bir araç ama fiyatları biraz pahalı
hele bu aralar neredeyse 5 6 bin pahalanmış arabalar

şuan corolla alma dizeline aşırı pahalı toyota alacaksanda
şimdi ankarada bir arkadaşım sıkı pazarlık yaptı toyota auris 1.4 dizelini hediyeli 44 milyara ocak teslim olarak aldı.
fiyat:51
kampanya:48
pazarlıla:44
bu şekilde mantıklı

2008 corolla d4-d vardı bir zamanlar mükemmel araç; 1.4 dizel bu ağırlıktaki aracı kaldırmaz bence yanlış, bu arada hayırlı olsun kazasız belasız binmeyi nasip etsin ALLAH araçla gelen kitapçığı okumanızı öneririm

hocam okadar para vereceksen bence octavia Elegance 1.6 TDI CR 105 HP 59.550 lira daha doğru bir tercih olur. hatta superb Comfort 1.6 TDI CR 105 HP 61.500 lira alabilirsin aynı fiyata. superb ayrıca daha üst segment bir araçtır.

Bende 2005 var hocam kesinlikle tavsiye ederim ki bide sıfır alacaksınız ve full alacaksınız. Gözünüzü kapatın imzayı atın :)

bir arkadaşımda vardı, kullandım bir gün çok güzeldi rahattı, ancak arkadaş otobanda magane ile yarışa tutuşmuşlar meganeı geçememiş, motor 1.4 tabiki çok hız düşünmüyorsan sorun deil tabi,

Toyota D4D 1.4 dizel için yorumlarım - sessiz motor - en az yakan dizellerden - chip tuning ile 90 bg 120 bg e ve (275 tork) çıkmakta. Turbo problemi yaşayabilirsin garantiden değişir. Keyifli bir araç. Yeni nesil 1.6 dizelleri 2014 yılında gelecek, ama o yıllarda da bence elektrikli alınır. Honda 1.6 dizel (120 bg) çıkaracak görmekte yarar var.

Hocam bende 2011 modeli var yakıt ve kullanım rahatlığı yönünden çok memnunum. Yalnız yakıt 5-6 binden sonra ideal seviyeye geliyor

hocam güzel bir seçim.. ben 2009 corolla elgenat mmt kullanıyorum.. otmatik vites özellikle mmt hakında cok atup tutanlar oldu ama ALLAHA şükür şimdiye kadar sorun yok. yakıt da ii.

14 motor bence yeterli... sonucta yarıs yapamıycaz.. ksaayı kaldırıyor. klima acık 180 km hız yaptım... yokusta falan otomtaik olmasına ragmen zorlanmadım...

1.4 dizel tavsiye ederim.. toyota arastırdıysanız saglam arabadır. aile arabası...

tek eksi yanı, donanım secenekleri.. ford da bile daha donanımlı.. ama olmassa olmazlar var arabada. yani elegantı full versiyornuu alın tavsiye ederim...

birde gaziantep toyotaya servise gitmeyin....

hayırlı olsun...

Hayırlı olsun, herkesin gönlündeki farklıdır. Fakat toyota, opel, honda, wv, ford, peugot, renault markaları donanıma haddinden fazla para istemekteler. Bu konuda yukarıdaki markalar kadar donanıma sahip ve aynı segmentte araçlara fiat daha uygun fiyat vermekte. Örnek: fiat linea 1.3 multijet emotion...Aynı donanımdaki avrupa-japon arabaları 4-5 milyar fark var.
Ben olsam fiat ve skodadan birini seçerdim...

gececi' Alıntı:
Hayırlı olsun, herkesin gönlündeki farklıdır. Fakat toyota, opel, honda, wv, ford, peugot, renault markaları donanıma haddinden fazla para istemekteler. Bu konuda yukarıdaki markalar kadar donanıma sahip ve aynı segmentte araçlara fiat daha uygun fiyat vermekte. Örnek: fiat linea 1.3 multijet emotion...Aynı donanımdaki avrupa-japon arabaları 4-5 milyar fark var.
Ben olsam fiat ve skodadan birini seçerdim...

belki haklı olabilirsiniz ama fiat da çok tipsiz bi araba bence.

Valla Hocam 4 markayı bütcemize uygunluğu açsından tavsiye ederim. Toyota-VW-Honda-Volvo Belki VW ve Volvo biraz daha pahalı amar biraz sıkıp sıkı pazarlık işi çözer benim tercihlerim bunlar. Olacak Arazi düşünürsemde Suzuki. Şuan Broadvay Orta kasa aracım var idare ediyoz. Biraz borcum var bitince bende niyetleneceğim Tercihim hanımdan dolayı otomatik.

Bir TOYOTA kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Hem Japonlar Avrupalılardan her zaman daha sempatik geliyor bana :)

Metehan' Alıntı:
Bende 2005 var hocam kesinlikle tavsiye ederim ki bide sıfır alacaksınız ve full alacaksınız. Gözünüzü kapatın imzayı atın :)
Hocam genellikle şehir içi kullanacaksanız hocama katılıyorum, ama köye vs. stablize yollarda mahvoluyor dikkat edin. Şimdiden hayırlı olsun.

BBNET
Geri