Toyota Corolla Yakıt Tüketimi ve Yorumlarınız Bekliyorum.

Kodla Büyü

ozcanikli

Süper Üye
Süper Üye
arkaşlar yeni aldığım toyota corollanın yakıt tüketimi cok şaşırttı.
2008-2013 yıllarında cıkan corolla comfort extra yakıt tüketimi fotolarını paylaşıyorum

510km yi yarım depo benzinle gittim. 100km de ortalama 5.2litre.

yorumlarınızı bekliyorum.

sabırlı olduktan sonra bu değerler zaten yakalanır.
90 km geçmemişsiniz nerdeyse ortalamaya bakılırsa.
hız sabitleyicide 90 km de 6 viteste bir çok araba daha iyi değerleri yakalayabilir.

Sabirla alakasi yok hocam. 120 ile giderken uzun yolda yakit tuketimi 4 lt falan. Senin arac uzun yoldan gelmis sanirim. Cunku en son uzun yoldan geldigimde 4.9 gordum. Ancak 8 aydir sehir ici biniyorum ve su anda 6 lt gozukuyor. Uzun yol sehir ici karisik bindiginde yazin 5.2-5.5 arasi kisin 6-6.2 arasi olur. Allah kazasiz belasiz khllanmani nasip etsin

Sabirla alakasi yok hocam. 120 ile giderken uzun yolda yakit tuketimi 4 lt falan. Senin arac uzun yoldan gelmis sanirim. Cunku en son uzun yoldan geldigimde 4.9 gordum. Ancak 8 aydir sehir ici biniyorum ve su anda 6 lt gozukuyor. Uzun yol sehir ici karisik bindiginde yazin 5.2-5.5 arasi kisin 6-6.2 arasi olur. Allah kazasiz belasiz khllanmani nasip etsin

aslında yolda 210 yaptığım bile oldu ama genel itibariyle 100 civarı gittim.
değerler hoşuma gitti.paylaşmak istedim.
acaba jetta alsaydım 1.2 tsi kaça düşerdi bu değerler

maşallah hocam güzelmiş zaman geçtikçe düşer tuketim bence. ayrıca 86 ortalama şehir içi-dışı karışık tüketimse yüksek bile

Yol bilgisayarı çok yalancıdır. Ben gerçek tüketim değerleri için, 0.7 ile 1 lt arası üzerine koymak gerekir diye düşünüyorum.

90 ı geçmezsem klimayı açmazsam araba yüklü olmazsa benim pejo 308
4.5 lt nin altında yakıyor

Yıllardır bu işleri takip ederim."Halburla su taşımak..." Güle güle kullan arabanı,dizel toyota bu değerler de yakar.Benzinlisi imkansız, suni değer.

ozcanikli' Alıntı:
hocam benzinli araç ama hayırlı bakalım
motor acılınca az daha düşer belki

Her şey dilediğin gibi olsun hocam. Ben 2 ay önce dizelini alacaktım 2011 model yağ yakma sorunundan dolayı vazgeçtim, ayrıca 1,4 olmadı :( Ancak toyotanın benzinlileri sorunsuz.5 yakmasın 7 yaksın ne olacak.(7*5=35 kuruş) Hiç düşünme güle güle kullan hocam.

BBNET
Geri