toyota corolla sol hb 2003

Kodla Büyü

alley_upp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar araba almayı dusunuyorumda bı arkadasımda toyota corolla sol hb 2003 model bır araba war. araba 90 bınde ve oyle agır bır kusuru yok 2-3 parcada boya war araba da tup yok. fıyat olarakta 20 bın ıstıyor.elden alacagım ıcın link veremıyorum merak ettıgım bır kac sey war ;
1-sızce 20 bın bu arabaya ıyımı
2- aslında ben 2005 megane almayı dusunuyordum 20 bıne temız bır megane bulmak zor bana bu ıkı arabanın artılarını ve eksılerını soylersenız sevınırım
3-ben gunde 100 km yapacagım yakıt konusu benım ıcın cok onemlı bu arabanın yakıtı nasıl
sımdılık aklma gelenler bunlar yorumlarınızı beklıyorum

Hocam ben 2005 corolla 1.6 Terra modelini 24000 liraya aldım çok memnunum. Sol modeller terralara göre bikaç özellik daha fazla. Memnun kalırsın fiyatta uygun

Hocam bu modelin fiyatları nasıldır bilmiyorum ama sahibinden.com a göre bir fiyat ölçüsü varsa bence fazla. Toyotalar piyasada altın değerinde 99 corollaya 15 bin istiyorlar. :o
Şahsi görüşüm 2003 model bir arabaya 20 bin bence fazla. Ayrıca LPG taktırmadan yakıt konusunda rahat edemeyeceğiniz kesin.
Lpg içinde 1000 ile 1500 tl harcama yapacağınızıda hesaba katmanız gerek.

muratbdg' Alıntı:
Hocam ben 2005 corolla 1.6 Terra modelini 24000 liraya aldım çok memnunum. Sol modeller terralara göre bikaç özellik daha fazla. Memnun kalırsın fiyatta uygun
hocam hb mı sızınkı de yakıtı nasıl sızınkının sedan la hb yakıt farkedıyormu

hocam fiyat çok değil ama arabada tutulan bir model değil satması yavaştır.
fiyatları nette 21.000 - 24.000 arası.

2004 megane 2 Full + Full Triptonic sahibiyim. 104.000 km de 22 binliraya almıştım (LPG'li) aracın içinden gelen gereksiz tıkırtılar harici performans ve yakıt olarak mükemmel bir araba diyebilirim. Parasını fazlasıyla hakeden bir araç benim gözümde.
Bi arkadaşımda da 2004 siyah hb corolla sol vardı. O da full + full. işçilik ve malzeme kalitesi tartışmasız megane dan çok daha iyi bir araba. Motoru da oldukça performanslı, ne olduğunu anlayamadan 190'a çıkabiliyorsunuz. Arkadaşım yakıta dayanamadı ve LPG taktırmıştı.
Megane, hb corollaya göre daha piyasa arabasıdır. Pek zarar ettirmez ve rahat elden çıkar.
Eğer bagaj sıkıntınız olmayacağını düşünürseniz megane kullanıcısı olarak corolla tavsiye ederim.

Toyota da en çok tutulan model sol, kullanıyorum ve güzel araba renault ile kıyaslanmaz bile toyata, ancak yakıt kıyaslaması yapılırsa fazla yaktığı söylenebilir ama değer :wink:

alley_upp' Alıntı:
muratbdg' Alıntı:
Hocam benim ki sedan. Arkadaşın dediği gibi corollada HB çok fazla tutulmadı. Yakıt olrak sorarsan şehiriçi 30-35 kuruş, uzun yolda 25 kuruş falan yakıyo. Ama üzerinde 1.6 motor olduğu için çok tüketmesi normal. Aile arabası diyebilirim(Sedan için.) Geniş araba rahat binersin.

muratbdg' Alıntı:
alley_upp' Alıntı:
muratbdg' Alıntı:
Hocam benim ki sedan. Arkadaşın dediği gibi corollada HB çok fazla tutulmadı. Yakıt olrak sorarsan şehiriçi 30-35 kuruş, uzun yolda 25 kuruş falan yakıyo. Ama üzerinde 1.6 motor olduğu için çok tüketmesi normal. Aile arabası diyebilirim(Sedan için.) Geniş araba rahat binersin.
sız tup kullanmıyorsunuz sanırım degılmı

muratbdg' Alıntı:
alley_upp' Alıntı:
muratbdg' Alıntı:

hocam arkadaş tanıdığın bildiğin güvendiğin ise kaçırma derim, bi de tüp takdırdınmı tadından yenmez SOL olması ayrıca güzel..

megane ile falan hiç kıyaslanacak bir araba değil zaten..

zaten avrupanın en tutmayan iki markası Türkiye'de peynir ekmek ne hikmetse(reno fiat)

BBNET
Geri