G güneşimm Aktif Üye Mesajlar 181 17 Eylül 2014 #1 merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var arabamda parking break hardware diye bir uyari cikiyor sinyal veriyor neden olabilir acaba yardim edebilirmisiniz.
merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var arabamda parking break hardware diye bir uyari cikiyor sinyal veriyor neden olabilir acaba yardim edebilirmisiniz.
G güneşimm Aktif Üye Mesajlar 181 17 Eylül 2014 #2 Yokmu yardim edecek olan nesi var acaba yarin okula gidecem okulum uzak arabasiz gidemem bu aksam boyle bir uyari verdi ve sinyali surekli ötüyor .
Yokmu yardim edecek olan nesi var acaba yarin okula gidecem okulum uzak arabasiz gidemem bu aksam boyle bir uyari verdi ve sinyali surekli ötüyor .
kaybil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,001 17 Eylül 2014 #3 el freni ile alakali bi sorun olmali hocam
Mr.Spermata Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,333 17 Eylül 2014 #4 break mi? brake mi? yazıyor hocam? kullanım kılavuzuna bak istersen arabanın büyük ihtimalle el freni ile ilgili olabilir hocamın dediği gibi.
break mi? brake mi? yazıyor hocam? kullanım kılavuzuna bak istersen arabanın büyük ihtimalle el freni ile ilgili olabilir hocamın dediği gibi.
G güneşimm Aktif Üye Mesajlar 181 17 Eylül 2014 #5 Arabanin kullanim klavuzu yok hocam ikisinden biri yaziyordu arabanin alti biraz yere degdi hocam ondan olabilir mi acaba
Arabanin kullanim klavuzu yok hocam ikisinden biri yaziyordu arabanin alti biraz yere degdi hocam ondan olabilir mi acaba
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 17 Eylül 2014 #7 El frenini hafif çekili bırakıyor olmalısınız yeni kullanıcılar bunu sık sık yapıyor.
G güneşimm Aktif Üye Mesajlar 181 17 Eylül 2014 #8 Tesekkürler arkadaslar hasari hocam insallah sorun dediginjz gibidir oyle olsa cok mutlu olacagim
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 18 Eylül 2014 #9 güneşimm' Alıntı: Tesekkürler arkadaslar hasari hocam insallah sorun dediginjz gibidir oyle olsa cok mutlu olacagim Genişletmek için tıkla ... Kesin öyledir.
güneşimm' Alıntı: Tesekkürler arkadaslar hasari hocam insallah sorun dediginjz gibidir oyle olsa cok mutlu olacagim Genişletmek için tıkla ... Kesin öyledir.
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 18 Eylül 2014 #10 El freni çekili diye arabanın böyle bir hata vereceğini sanmıyorum.