ne aldınızYuLiaN' Alıntı:hocam uzun süre ikinci el araç baktıktan sonra şişirilmiş fiyatlardan dolayı sıfır araç aldım gecen gun . hayırlısı olsun yinede 2.el bakıyorsan eylül olsun hele acele etme 2-3 bin tl ucuza alırsın.
designbote' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-temiz-2012-model-dizel-auris-171351379/detay/
madem dizel hb corolla arıyorsun auriste olur hocam bak istersen. araç benim. temizdir.
Benimde benzer durum oldu, ipotegin kalkmasi 1~2 gunu buluyor. Sadece subeyle biten bir durum degil bildigim kadari iledesignbote' Alıntı:Bankaya sordugumda odemesi bittigi gun ipotegini kaldiririz demislerdi yalanmi soylediler acaba. En fazla 2 gun surer cok da sorun degil alacak olan kisiye belirtirim. Tesekkurler bilgilendirme icin
tuana1981' Alıntı:craxx hocam, dedigin gibi ben de 2007 eski kasayi ariyorum. hakkimiza hayirlisi
" mevlam neyler, neylerse guzel eyler" .
hocam bundan once 2010 da yine boyle haril haril toyota corolla hb ariyordum, bulamayinca ford focus denk geldi, 4 yil bindim ve sattim. simdi yine toyota ariyorum insallah bulurum