Toyota corolla ariyorum

Kodla Büyü

tuana1981

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar haril haril toyota corolla hb 1.4 dizel ariyorum, km si oynanmamis, temiz kullanilmis bir toyota, herkese iyi tatiller hayirli ramazanlar.

2012 model benzinli 9300km de ilk sahibinden
renk beyaz kazasız boyasız hatasız
52000tl düşünüyorum aksesuarlı

hocam uzun süre ikinci el araç baktıktan sonra şişirilmiş fiyatlardan dolayı sıfır araç aldım gecen gun . hayırlısı olsun yinede 2.el bakıyorsan eylül olsun hele acele etme 2-3 bin tl ucuza alırsın.

YuLiaN' Alıntı:
hocam uzun süre ikinci el araç baktıktan sonra şişirilmiş fiyatlardan dolayı sıfır araç aldım gecen gun . hayırlısı olsun yinede 2.el bakıyorsan eylül olsun hele acele etme 2-3 bin tl ucuza alırsın.
ne aldınız

designbote' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-temiz-2012-model-dizel-auris-171351379/detay/
madem dizel hb corolla arıyorsun auriste olur hocam bak istersen. araç benim. temizdir.

hocam aracın kredisini kapadığın gibi üstündeki ipotek kalkmıyo il dışından alıcı gelirse aynı gün satışı verememe durumun var.bilgin olsun

@aynenbadi hocam civic premium eco lpg li aldım

Bankaya sordugumda odemesi bittigi gun ipotegini kaldiririz demislerdi yalanmi soylediler acaba. En fazla 2 gun surer cok da sorun degil alacak olan kisiye belirtirim. Tesekkurler bilgilendirme icin

Re: Ynt: Toyota corolla ariyorum

designbote' Alıntı:
Bankaya sordugumda odemesi bittigi gun ipotegini kaldiririz demislerdi yalanmi soylediler acaba. En fazla 2 gun surer cok da sorun degil alacak olan kisiye belirtirim. Tesekkurler bilgilendirme icin
Benimde benzer durum oldu, ipotegin kalkmasi 1~2 gunu buluyor. Sadece subeyle biten bir durum degil bildigim kadari ile

Hocam bildiğim kadarıyla 2005 ten sonraki Corolla Hackback ler Auris olarak üretiliyor.
Çocuk varsa sedan tavsiye ederim.
Ama 2007 sonrasında diğer kasaya geçildi. 2007 de 2 kasa var
Ben eski olanı tavsiye ederim.
1200 kilo yakıt tüketimi 5,5 iken (kış lastikleri ile)
1300 kilo yakıt tüketimi 6,5 olmuştu arkadaşın yeni kasası

craxx hocam, dedigin gibi ben de 2007 eski kasayi ariyorum. hakkimiza hayirlisi
" mevlam neyler, neylerse guzel eyler" .
hocam bundan once 2010 da yine boyle haril haril toyota corolla hb ariyordum, bulamayinca ford focus denk geldi, 4 yil bindim ve sattim. simdi yine toyota ariyorum insallah bulurum

tuana1981' Alıntı:
craxx hocam, dedigin gibi ben de 2007 eski kasayi ariyorum. hakkimiza hayirlisi
" mevlam neyler, neylerse guzel eyler" .
hocam bundan once 2010 da yine boyle haril haril toyota corolla hb ariyordum, bulamayinca ford focus denk geldi, 4 yil bindim ve sattim. simdi yine toyota ariyorum insallah bulurum

İnşallah bulursun hocam bende Toyotayı çok beğeniyordum.
Almak nasip oldu kıyaslıyorum bazı araçlarla o yüzden alınabilecek güzel arablardan tavsiye ederim.

BBNET
Geri