Toyota Corolla 2006 BRC tüplü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Toyota Corolla 1.4 Terra 2006 BRC tüplü.

145.000 Km

Boya , değişen vs yok.

23.000 TL ?

Zincirli model.

Fiyat ve araç konusunda ne söyleyebilirsiniz?

aşırı pahalı 20,000 den fazla etmez. 3 ay temiz 1,6 sol aradım bulamayınca honda aldım.

Hocam toyota iyi ve sağlam bir araba fakat 1.4 motor performans olarak sizi hayal kırıklığına uğratır. Bulabilirseniz 1.6 sole modeline bakın.

2008 den aşağı alma hocam....7 yıllık araba 150000 sınırına dayanmış etmez o kadar

Zincirli hocam araba ve gerçekten çok temiz.

150 bin hiçbir şey diyorlar bu araçlar için. 1 milyon km ye kadar yolu varmış.

Hız testi yaptık sayılır. 3 viteste 100 km yi gördü

Seriliği yeterli gibi geldi.

İlk araç olarak düşünüyorum kısmetse tabi.

Fiyat yüksek sayılabilir sanırım

Sayın Hocam,

Bende 2006 - 1.6 Sol var.

Full. Siyah, 63.000 km, Prince Tüp var. Süper bir araba.

2-3 fazla olsun. İyisi olsun.

İyi çalışmalar.

@habibocak hocam ,

2-3 2-3 derken 23'e kadar çıktık. Daha fazla çıkma durumu biraz zor.

DotCom' Alıntı:
@habibocak hocam ,

Sayın Hocam,

Bende de10.000 Tl vardı. O civarda arıyordum. Elimdeki kısmet oldu aldım. Alalı 26 ay oldu. tüp ve benzin dışında hiç masrafı olmadı.İyiki almışım diyorum. 2-3 derken onu kastediyorum.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
@habibocak hocam ,

Sayın Hocam,

Bende de10.000 Tl vardı. O civarda arıyordum. Elimdeki kısmet oldu aldım. Alalı 26 ay oldu. tüp ve benzin dışında hiç masrafı olmadı.İyiki almışım diyorum. 2-3 derken onu kastediyorum.

İyi çalışmalar.

Siz kaça almıştınız hocam?

Sayın Hocam,

28.000 TL'ye almıştım. Aynı odada çalıştığım İl Koordinatörü arkadaştan.

İyi çalışmalar.

Sayın hocam ,

İlk aracınız mıydı acaba? İlk araba olarak toyota corolla hakkında ne söyleyebilirsiniz?

DotCom' Alıntı:
Sayın hocam ,

İlk aracınız mıydı acaba? İlk araba olarak toyota corolla hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Sayın Hocam,

İlk araba 98 model Broadway'di. 2010'da kaza yaptım. Pert oldu. Ondan sonra Toyota nasip oldu. Broadway'den sonra Toyota süper bir arabaymış.

İyi çalışmalar.

2004 Corolla 1.6 sol kullanıyorum, otomatik vites... BRC marka LPG de var ve çok uyumlu. hamdolsun 10.000 bakımı haricinde servise uğramıyoruz, sorunsuz. ustam da "bunlar sorun çıkarmaz" diyor. tavsiye ederim...

Ya arkadaşlar kayınbiraderim 18000 TL'ye 97 model dizel golf aldı, üstelik kilometresi de bozuk. yalvar yakar vazgeçiremedim, siz 2006 corolla 23000 çok diyorsunuz. Araba temizse hiçbirşey değil bence 23000. Giden 18000 TL içime battı, paylaşmak istedim. Saygılar...

BBNET
Geri