Toyota 1.4 Terra Nasıldır?

Kodla Büyü

badsector

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2005 üstü Toyota bakıyorum. Bir tane 2006 1.4 terra buldum ancak 1.4'ler nasıldır bilmiyorum, kullanan varsa yazabilir mi acaba? Satmak istediğimde piyasası nasıldır?

Yardım ederseniz sevinirim.

2009 model terra kullanıyorum. 3 yıldan beri araç bende. Hiç pişman olmazsın hocam. Mükemmel araç.

sağlam ve güzel bir araç, ikinci el alış satış sıkıntı yaşamassın bence. :+1:

erolkamil hocam, aracın yakıt durumu ile ilgili de bilgi verebilir misiniz? Ne kadar yakıyor şehir içi, şehir dışı?

1,4 Dizel plus Line var bende
yakıt tüketimi olarak karışık 5,1 lt ortalama
şehir dışı 4,1 e düşüyor sen düşün
motor 90 beygir 1,4 te ama performans süper bence
eğer yük taşımayacamkas sorun yok.

sadece arkada 3 kişi olunca yere fazla yaklaşıyor
alınır binilir kolay satılır

benzin veya lpg tüketimi nasıl acaba arkadaşlar? Bir de benzinli araçlarda bi süre sonra yağ yakma sorunu var diye okumuştum forumda. Acaba genel bi sorun mu yoksa sadece o araçla ilgili midir?

erolkamil' Alıntı:
2009 model terra kullanıyorum. 3 yıldan beri araç bende. Hiç pişman olmazsın hocam. Mükemmel araç.

Farklı araçlardan bahsediyosunuz hocam. arkadaş 1.4 benzinli sormuş. sizin araç galiba dizel. dizeller hep 1.4 zaten. ama benzinliler 1.4 ve 1.6. ben olsam bir model düşük alır 1.6 alırdım. satarken zorluk çekmezsin. araç olarak güzel herzaman prim yapar sağlam araç.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Ben de 1.6 düşünüyorum ama arada 3-4 lira oynuyor. Bakacaz bakalım..

Eindoforat' Alıntı:
erolkamil hocam, aracın yakıt durumu ile ilgili de bilgi verebilir misiniz? Ne kadar yakıyor şehir içi, şehir dışı?
Araç benzinli hocam. Şehir içi ortlama 100 km de 7 lt şehirler arasıda 5lt - 5.5 lt arası benzin yakıyor.

BBNET
Geri