bir bilgisayarın hızı onu kullananın hızına eşittir
adiyif' Alıntı:
... yanlız benım anlmadıgım su toshıba notebooklarda ogretmen ıcın verılen ddr ram mevcuttu 1gb ddr ustelıkte sıstem frekansı tutan nerden bulurum yardımcı oluranız sevınırım zıra vatan bılgısayrda olmadıgını goruyorum 1gb 333 mhz
Benim gibi İzmir'de yaşıyorsanız elinizdeki RAM'i çıkarın doğrudan götürün OLBİM bilgisayara (Çankaya'da) göstertin, anında iki tane 512 ddr fatura etsinler! 120 TL ikisi kdv dahil.
Şu satırları yazdığım makine bahsi geçen makine. 512+512 olarak geçen yıl güçlendirmiştim yemin ediyorum harika çalışıyor.
İki sorunumuz var kızımla, 1) Batarya ölü onu gömdüm bataryasız doğrudan AC ile çalışıyor. 2) Bios pilimiz zayıfladığı için fişten çekince bios saatimiz 1988'e geri dönüyor.
Oyun da oynamıyoruz malum, o nedenle bazen hızlı bile geliyor.
Her zaman derim, "
bir bilgisayarın hızı onu kullananın hızına eşittir" diye. Ne zaman kullanıcı bilgisayardan istediği verimi alamadığını düşünüyorsa o zaman işte adaleli bir bilgisayar şart olmuştur!
Ama sorulduğunda
- "ya hocam sen bu işten anlarsın"
- (içimden) evet -bedava danışmanlık- hoş geldiniz"
- şöyle bizi 5 (burada dikkat ediniz beş şehvetli çıkar ağızdan beşşşşşşşş gibi...) sene idare etsin cocuuu
meazun etsin
- 3 yıl garantisi olan, en pahalısı hangisi ise onu alın, çünkü pahalıysa vardır hikmeti değil mi!
- peki laptop mu hızlı masaüstü mü hani o monitörü ayrı olanlardan aha bundan ( bu esnada masamdaki makineme taciz vardır

- ikisi de aynı, pahalısı iyidir iyi...
Bu böyle sürüp gider bir çoğumuzun yaşadığı üzere... Belli bir yaştan sonra kesinlikte bilgisayar kullanımı yasaklanmalı. Bu ayrı bir konu gerçi ama bu kadar kelamdan sonra vurgulamak istedim.
-