grub4dos u bilgisayarın c sine kurabilirsiniz. windows kurulum dosyalarını da D de bir klasöre koyarsınız. bu şekilde mümkün ben daha önce yaptımalbatros44' Alıntı:yeni başlık açma istemedim, arkadaşın var format atmak istiyorum.Dvd çalışmıyor, bootlu usb ile başlatamadık sanırım desteklemiyor.Recovery image alıp sanal sürücüye mount edip recovery yapmak mümkün mü yada başka bir çözüm ?
ademola' Alıntı:grub4dos u bilgisayarın c sine kurabilirsiniz. windows kurulum dosyalarını da D de bir klasöre koyarsınız. bu şekilde mümkün ben daha önce yaptımalbatros44' Alıntı:yeni başlık açma istemedim, arkadaşın var format atmak istiyorum.Dvd çalışmıyor, bootlu usb ile başlatamadık sanırım desteklemiyor.Recovery image alıp sanal sürücüye mount edip recovery yapmak mümkün mü yada başka bir çözüm ?![]()
diskte boşluk yok mu hocam 2 ye bölün, bilgisayarım sağ tık yönet disk yönetiminden, c ye sağ tık birimi küçült. diskteki boşluğa göre sonra oluşan bölümü yeni birim olarak biçimlendirin, ve kurulum dosyalarını oraya atın.albatros44' Alıntı:ademola' Alıntı:grub4dos u bilgisayarın c sine kurabilirsiniz. windows kurulum dosyalarını da D de bir klasöre koyarsınız. bu şekilde mümkün ben daha önce yaptımalbatros44' Alıntı:yeni başlık açma istemedim, arkadaşın var format atmak istiyorum.Dvd çalışmıyor, bootlu usb ile başlatamadık sanırım desteklemiyor.Recovery image alıp sanal sürücüye mount edip recovery yapmak mümkün mü yada başka bir çözüm ?![]()
Adem hocam sadece c var, olmazmı bu yöntem![]()