toshıba teknik servis???

Kodla Büyü
Slm arkadaşlar bilgisayarımın usb girişleri problemli.Yani bozuk.Herşeyi denedim.Sıkıntılı.Hatta birinin iç kısmında parçalarında kırık oluşmuş.Şimdi garantisi var bilgisayarımın yollarsam ne zaman gelir.Toshıbanın teknik servis kısmı nasıldır???Diyarbakırdayım illa ki istanbula mı yollamam lazım.Müşteri hizmetlerini arayacağım ancak pazar yarına kadarda bekleyemedim.Bu arada çok yoğunum bilgisayarla çok işim oluyor.Şimdi yollarsam garanti kapsamında bana bu arada bilgisayar göndeririler mi???

Bilgisayar göndermezler tahminen 15 günde gelir.
Servis merkezleri Adana,Ankara ve İstanbul dur muhtemelen buralardan bir yere göndermeniz gerekecek.
USB girişleride kullanıcı hatası olabilir diyerek sizden ücret talep edebilirler bu durum gene servise göre değişmektedir belkide müşteri memnuniyeti kapsamında yaparlar.

https://www.toshiba.com.tr/bilgisayar-y ... is-s9.html

Peki hocam garanti kapsamında mı teknik servise yollayayım yoksa bulunduğum yerde bir bilgisayar teknik servise mi göstersem.Garantisinde sıkıntı olur mu acaba??

bravehard2010' Alıntı:
Peki hocam garanti kapsamında mı teknik servise yollayayım yoksa bulunduğum yerde bir bilgisayar teknik servise mi göstersem.Garantisinde sıkıntı olur mu acaba??
Garantisi az kalmışsa bu riske girebilirsin ama eğer garantisi devam ediyorsa ve süre çoksa bu riske girme derim. Dediğim gibi garanti kapsamında yapılma olasılığı da var bunu göz ardı etme. Eğer kasa açılırsa garantisi bozulabilir.

Garanti süresi 3 yıl daha sürecek.Çok kararsızım bilgisayarsız da nasıl yapacağım bilemiyorum yarın müşteri hizmetlerini arayıp son kararımı vereceğim.Teşekkürler fikirleriniz için.

BBNET
Geri