minEvoRise Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,349 10 Temmuz 2016 #5 by_quadran' Alıntı: Ben üye olamadım sürekli hata veriyor mobilde Genişletmek için tıkla ... Ben mobilden oldum. Hata verdi ama sadece doğum tarihinde. Orada takvim çıkıyor oradan girmemiz gerekiyormuş
by_quadran' Alıntı: Ben üye olamadım sürekli hata veriyor mobilde Genişletmek için tıkla ... Ben mobilden oldum. Hata verdi ama sadece doğum tarihinde. Orada takvim çıkıyor oradan girmemiz gerekiyormuş
furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 10 Temmuz 2016 #6 Teşekkürler üye oldum.lakin mobilden girip .torrent uzantılı dosyayı indirdim. Torrent programı bu dosyayı açamıyor
Teşekkürler üye oldum.lakin mobilden girip .torrent uzantılı dosyayı indirdim. Torrent programı bu dosyayı açamıyor
theogus45 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 355 11 Temmuz 2016 #7 kayıt oldum lakin giriş yaparken güvenlik kodu hatası diyor ?
ademola Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,088 11 Temmuz 2016 #8 Mobilde doğum tarihini 01/01/1998 formatında girince oldu.
marmarabote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 700 11 Temmuz 2016 #9 Güvenlik kodunu açmıyor, üye olamıyorum