torrent kullanmak yasak mı?

Kodla Büyü

muzo696

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
387
arkadaşlar torrent kullanmaya başladım ama yasak mı yasal durumu ne bilen varmı sıkıntı olurmu?
 
internetten her türlü sanat eseri indirmek yasaktır. uyarsan. ben henüz torrentten yakalanan suçlanan ceza alan görmedim ama benim görmemiş duymamış olmam bu durumda kimse olmadığı anlamına gelmez.
 
hocam sen yasakmı demişsin evet yasak. yasak diye kimse kullanmıyor mu sence. hala kullanmayan yokki ama diyorsun evet yok. internetten en hızlı ve geniş dosya paylaşım yöntemlerinden biridir. indir izle dinle keyfine bak bişi olmaz. soran olursa arkadan ittiler dersin :)
 
ben gordum su anda biri halen davası suruyor indirmeden doalyı oyle sık sık indiren biride degildi gormedigim ama duydugumda 15-20 kisi daha var o yuzden bence torrent tir indirmedir hic karısmayın alın izleyinderim ben
 
muzo696' Alıntı:
HOCAM TAMAM DA BU İŞİN RAPİDDEN İNDİRMEDEN NE FARK VAR
..
çok farkı var. indirmenin henüz kanunen bir suçu yok. ama yaymanın suçu çok. Torent sisteminde dosya indirirken aynı zamanda o dosyayı paylaşıma açıyorsun ve senden de dosya indiriyorlar. dolayısıyla o dosyanın hem indireni hemde yayanı konumundasın. kanunen korsan CD satan kişiyle aynı durumdasın
..
 
Torren bir paylaşım şeklidir eğer bu paylaşımla m-p-3 ,film ve lisanslı program paylaşırsan suç diğer türlü kullanırsan sorun yok. Zaten torrent sunumlarının %1 yasalsa %99 yasal olmayan sunumlar. Dolayısıyla senin soruna direk; Evet yasak kardeşim denir. :)
 
Geri
Üst