Arkadaşlar elinde torrent siteleri için davetiyesi olan varsa gönderebilir misiniz?
esenpinarli@hotmail.com
esenpinarli@hotmail.com
TÜrktorrentte bir adet davetiyem vardı. yolladım.c.b.' Alıntı:ur85@hotmail.com varsa eğer gönderebilir misiniz?
yolladım size de.OZOGUL' Alıntı:Arkadaşlar bende turktorrent istiyorum mumkunse ozogul@msn.com
teşekkür ederim ama kayıt olurken davetiye kodu istiyor bana gelen mailde de öyle bir kod yokconem' Alıntı:TÜrktorrentte bir adet davetiyem vardı. yolladım.c.b.' Alıntı:ur85@hotmail.com varsa eğer gönderebilir misiniz?
conem' Alıntı:yolladım size de.OZOGUL' Alıntı:Arkadaşlar bende turktorrent istiyorum mumkunse ozogul@msn.com
Not: Davetiye Gönderdiğiniz Üyeler Sizin Sorumluluğunuzdadır. Davet Ettiğiniz Kişi Fake Upload, Hakaret vb Durumlardan Ceza Aldığı Takdirde Sizde Cezalandırılırsınız.
diyor türktorrent. sonra tezgah açmayın bana![]()
c.b.' Alıntı:teşekkür ederim ama kayıt olurken davetiye kodu istiyor bana gelen mailde de öyle bir kod yokconem' Alıntı:TÜrktorrentte bir adet davetiyem vardı. yolladım.c.b.' Alıntı:ur85@hotmail.com varsa eğer gönderebilir misiniz?