pcreis' Alıntı:hocam toolwiz sistemin yüklü olduğu sürücüyü sadece korur zaten.herhangi bir seçim yapmanıza gerek yok.
Kulis' Alıntı:Sadece C'yi korur.
Bende de aynı sıkıntı var, çözümü bulamadım henüz. Windows 8'den kaynaklandığını düşünüyorum. Bazı tahtalarda otomatik başlıyor, bazılarında başlamıyor.sert_hard' Alıntı:Faz2 tahtalara timefreeze hangi sürümünü kullanıyorsunuz hocam
Ben elimdeki 2014 ve 2016 versiyonlarını kurdum ama sistem açılırken aktif olmuyor koruma yapmıyor
Sorun TimeFreeze de değil, Windows 8 de. 8 de kapat deyince tam kapatmıyor, hazırda beklete alıyor (hibrit mod denen bir şey var).sert_hard' Alıntı:Bende de aynı sıkıntı var, çözümü bulamadım henüz. Windows 8'den kaynaklandığını düşünüyorum. Bazı tahtalarda otomatik başlıyor, bazılarında başlamıyor.
Hocam timefreeze win8 tahtalara yüklediğimde birkaç hafta normal çalışıyor sonra otomatik onarım ekranında takılıyor. Bana bir çözüm sunar mısınız?sert_hard' Alıntı:Sorunu çözdüm arkadaşlar belki size de lazım olur.
Önce Denetim Masası - Güç Seçenekleri'nden Yüksek Performans seçtim ve sol menüden uyanirken parola kısmında Hızlı Başlatmayı devre dışı bıraktım
Sonra tahtayı yeniden başlatıp Timefreeze 2016 sürümünü yükledim.
waa' Alıntı:ücretsiz olduğu için kurdum fakat aktif olmuyor program. dün yaşadığım olay: tahtalara öğrenci flaşından bulaşan virüs öğretmenler vasıtasıyla diğer tahtalara yayıldı. faz 2 hepsinde time freeze var.
ben de ilk denemelerimde program sağ altta çıkmasa da koruyor gibi gördüm ve denedim, bazı değişiklikler yaptım yeniden başlattım koruyordu. korusunda çıkmasın demiştim ki bu olay oldu. sınıfta bana da denk geldi. flaşımı taktım malum virüs herşeyi kapattı. bilgisayarı yeniden başlattım baktım bir değişiklik yok. programlardan time freeze yi açtım simgesi göründü tekrar yeniden başlattım. virüs gitti. tamam program koruyor ama pasif hale geçiyor ve o arada olan oluyor.
şimdi bu programı nasıl ayakta tutacağız? fikir verecek olan?
hızlı başlat olayını denedim. yine simgesi görünmedi sağ altta.....